Sotia lui Madalin Ionescu il asteapta mereu pana tarziu: "Cristina adoarme putin pana vin eu si apoi stam pana la 4 dimineata"

De cand este prezentatorul emisiunii "WOWbiz", Madalin Ionescu se vede mai des cu sotia lui pe holurile televiziunii Kanal D unde lucreaza cei doi. Acasa au timp pentru ei in weekend cand, de cele mai multe ori, dorm pana tarziu.##VIDEO9805##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Chiar daca mai colaboreaza cu vechii lui colegi de la Drept la tinta, Madalin a marturisit ca ii este dor de ei. Cea mai mare problema pe care a intampinat-o in acest schimb a fost programul de somn care a devenit haotic.

"Imi e dor de toti colegii, insa colaboram in continuare. Viata te pune in tot felul de situatii. A fost suparata cand m-am mutat la emisiunea de seara. Cristina adoarme putin pana vin eu si apoi stam pana la 4 dimineata, dar e rezistenta dupa cum se vede. Eu m-am mai adaptat si am reusit sa dorm cate 6-7 ore pe bucati, dar e bine", a spus Madalin pentru Drept la tinta.

fara descriereCristina Siscanu, sotia lui, a marturisit ca cel mai greu i-a fost catelusei sa se obisnuiasca cu noul program al lui Madalin care vine seara tarziu. Pe ea nu o deranjeaza pentru ca adoarme inainte ca el sa vina acasa si apoi se trezeste ca sa mai stea cu el pana pe la 4 dimineata in fiecare noapte. Orele pierdute de somn le recupereaza in weekend.

"Daca ne pupam toti, Sheila e geloasa! Cand Madalin s-a mutat la WOWbiz, catelusa nu mai manca, era tot timpul suparata. Eu il mai vad pe el pe holurile Kanal D foarte des. Seara adorm de multe ori, dar ma trezesc cand il aud ca vine acasa. Dimineata el se trezeste cand plec eu la "Draga mea prietena". Somnul il recuperam in weekend, odata am dormit de vineri, de la 8 seara pana a doua zi la 9 dimineata", a adaugat sotia lui, Cristina Siscanu.

Pentru ca cel mic a vrut sa iasa in curte sa se joace cu zapada, Madalin si Cristina l-au imbracat gros si l-au scos sa admire zapada si sa faca bulgari alaturi de tatal sau.##VIDEO9814##


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate