Sotia lui Nelu Ploiesteanu face dezvaluiri grotesti: "Recunoscu, am batut-o pe amanta de am spart-o! I-am pus pampersul cu fecale pe fata!"

Sotia lui Nelu Ploiesteanu a facut dezvaluiri uluitoare despre amanta cantaretului.

Distribuie pe:fara descriere
Nelu Ploiesteanu ar avea de 13 ani o relatie cu o tanara. In urma cu 10 ani, sotia a descoperit-o si i-ar fi facut o serie de lucruri ingrozitoare."Stii ce iti fac? Si tie si lu latura aia, hartia aia igienica? Acum 10 ani de zile am prins-o si am batut-o si am umilit-o intr-un stil barbar. I-am pus pampersul cu fecale pe gura si am spart-o cu bataia. Nu e o mandrie dar mi-am aparat familia. In momentul in care am batut-o, stii ce a facut el? A fugit la Ploiesti la hotel. Doua saptamani a stat la ea", a declarat sotia lui Nelu Ploiesteanu la PRO TV.

fara descriere

 

Nelu Ploiesteanu a dat un raspuns uluitor tuturor acuzatiilor ca ar fi indragostit de amanta lui: "Las-o dracu de dragoste, mie imi place sexul, atat. Cum sa fiu indragostit? Nu sunt cu fata asta Ana Maria, care-i problema daca eu explic clar. Dinu Patriciu a murit la varsta mea. Pe mine daca ma mai tin asa izmenele 2-3 ani e bine", a declarat Nelu Ploiesteanu la Maruta.


Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate