Sotia lui Pancu s-a razgandit si nu mai vrea sa de desparta de fotbalist? Iata ce le-a cerut ea judecatorilor

Intorsatura de situatie astazi la Judecatoria Buftea! Chiar daca n-a trecut decat o luna si jumatate de cand a depus actele de divort, Mihaela Pancu, sotia capitanului de la Rapid Daniel Pancu, s-a razgandit. La primul termen al divortului femeia a solicitat o amanare pana pe 31 ianuarie pentru a se impaca cu fotbalistul.##VIDEO3562##

Distribuie pe:

fara descriereMihaela Pancu, sotia fotbalistului Daniel PancuDimineata, la Judecatoria Buftea, n-a fost prezenta decat Mihaela Pancu, fotbalistul lipsind. La finalizarea procesului, femeia n-a vrut sa declare nimic ziaristilor prezenti la instanta cu toate ca acestia au insistat cu intrebari privind motivul divortului. Presa a vorbit ca Mihaela a fost deranjata de  comportamentul violent al fotbalistului, ca acesta consuma alcool si ca e un sot infidel.

A dat insa declaratii avocata acesteia care a sustinut ca cei doi soti Pancu intentioneaza sa se impace. Pe 4 octombrie, Mihaela Pancu, sora lui Nicolae Stanciu, fostul capitan de la Rapid, a depus actele de divort si a cerut custodia celor doi copii, David Gabriel (6 ani) si Maria Victoria (2 ani).  Mihaela si Daniel Pancu s-au casatorit acum trei ani, dar povestea lor de dragoste a inceput in urmă cu aproape 10 ani.

Anul trecut, Daniel Pancu a fost condamnat la zece luni de inchisoare cu suspendare pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. In timpul procesului, fotbalistul a declarat ca s-a urcat baut la volan in urma unor discutii violente cu sotia sa.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate