Soția lui Pepe cu sânii pe afară la un eveniment important. Ce ținută provocatoare a purtat Raluca

Soția lui Pepe a avut o aparție spectaculoasă pe măsura unei nașe.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Soția lui Pepe, Raluca, a apărut cu sânii pe afară la nunta finilor săi. Raluca a purtat o ținută extrem de provocatoare care a stârnit privirile tuturor invitaților. 

Citeste si: Ioana Grama a născut! Mesajul postat de vloggeriță la scurt timp după ce și-a strâns fetița în brațe: „A fost greu, dureros, dar este o fericire unică"

Citeste si: Costin Mărculescu nu a scăpat de executarea silită! Actorul trebuie să plătească băncii datoria de 6.619 lei, dar şi dobânzi şi penalităţi!

Citeste si: Corina Chiriac a împlinit 70 de ani! Celebra cântăreaţă e mai în formă ca niciodată: „Undeva s-a făcut o greşeală, este o informaţie duşmănoasă şi în total dezacord cu realitatea mea”

Soția lui Pepe cu sânii pe afară la un eveniment important. Ce ținută provocatoare a purtat Raluca

Raluca și Pepe au fost nașii de cununie a cântărețului Babani și a soției sale Deea. Ținuta nașei a fost lăudată de internauți, mai ales că decolteul a fost unul generos. Nașa a fost o apariție extrem de sexy, iar sânii stăteau să dea pe afară.

fara descriere

Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din Capitală, iar Pepe a ținut să le transmită finilor urarea sa și prin intermediul rețelelor de socializare.  

„Casă de piatră, copiii mei! Vă iubim!”, este mesajul postat de Pepe pe contul personal de Instagram. 

La nunta câtărețului au luat parte mai multe vedete care au cântat și s-au distrat pe ritmurile melodiilor lui Pepe.

fara descriere

Cântărețul a luat microfonul și a făcut un show ca la carte cu cele mai memorabile piese din cariera sa. Alături i-a fost nimeni alta decât fiica sa, care i-a stat în brațe în timp ce Pepe le cânta invitaților. 

Atmosfera a mai fost întreținută și de Liviu Vârciu, dar și de Connect-r. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate