Soția lui Petre Roman, mesaj emoționant: ”S-au implinit 10 ani de căsătorie și peste 10 ani de iubire! Îți mulțumesc!”

La aniversarea a 10 ani de la căsătorie, soția lui Petre Roman, solista Silvia Chifiriuc, a scris câteva rânduri dedicate partenerului ei de viață.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

La aniversarea a 10 ani de la căsătorie, soția lui Petre Roman, solista Silvia Chifiriuc, a scris câteva rânduri dedicate partenerului ei de viață. ”LA MULTI ANI FERICIȚI!!! Este ziua ta, dragostea mea! S-au implinit 10 ani de căsătorie și peste 10 ani de iubire! Îți mulțumesc...... pentru felul în care ai știut întotdeauna să mă faci să mă simt femeia ta iubită! Mulțumesc părinților tăi pentru că au adus pe lume un băiat reușit, deștept, educat, manierat cu suflet extraordinar de bun, sensibil, iubitor care pe mine mă face foarte fericită!

Citeste si: Primul mesaj al primarului Gabriela Firea după externare: "Nu mor caii când vor câinii!"

Citeste si: Cum arată sora secretă a lui Gheorghe Hagi! Elena și soțul Petre l-au susținut pe nepotul Ianis la Euro 2019 FOTO

Mulțumesc că ai apărut în viața mea, că exiști în viața mea, ca m-ai făcut să trăiesc acest sentiment de a fi mamă. Sunt o mamă împlinită și o femeie fericită alaturi de băieții mei! Mulțumesc, Doamne!”, a notat Silvia, care a postat și câteva fotografii cu fostul premier al României. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate