Sotia lui Petre Roman se relanseaza in muzica cu numele de fata! Asculta-i aici prima piesa!

Silvia Roman, sotia cea tanara a lui Petre Roman, a ramas departe de ochii presei pana in acest moment.

Distribuie pe:

fara descriereChiar daca nu a acordat pana acum interviuri si nu a dat declaratii, Silvia a venit intr-o emisiune de la Pro TV, unde a anuntat ca isi lanseaza un album nou.

"Mi-am reluat activitatea muzicala de 1 an de zile, dar in tacere. A fost mai multa munca in studio. Acum sase luni am terminat albumul, apoi am reluat piesele si le-am reorchestrat. Voi reveni cu numele de scena Siliva Chifiriuc.", a spus doamna Roman.

In ceea ce-l priveste pe Petre Roman, acesta o sustine pe sotia lui: "Petre m-a intrebat tot timpul daca mai fac ceva cu muzica mea. Eu sunt un om foarte activ, asa ca trebuia sa fac ceva. Am zis ca atunci cand va intra fiul nostru la gradinita, o sa am grija si de partea aceasta."

fara descriereSilvia Roman spune ca a fost destul de afectata de presiunea care a fost pusa asupra ei dupa nunta: "Este adevarat ca a fost o presiune mare, indiferent cine ar fi fost in locul meu, ar fi facut la fel. Nu ma asteptam ca totul sa ia asa amploare si sa fiu atacata din toate partile. Si familia mea a fost deranjata".

Sotia lui Petre Roman a interpretat cel mai nou single al sau, "Ai aparut de nicaieri", inclus pe album.

ASCULTA AICI PRIMA PIESA A SOTIEI LUI PETRE ROMAN!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate