Soţia lui Rareş Bogdan e cea mai sexy soţie de politician! Florina a făcut senzaţie la plajă, unde a pozat fără sutien! FOTO

Fotografiile din vacanţele Florinei arată că soţia lui Rareş Bogdan e cea mai sexy soţie de politician.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că soţia lui Rareş Bogdan e cea mai sexy soţie de politician. Celebrul moderator de emisiuni a părăsit televiziunea pentru politică, el fiind desemnat de PNL în capul listei pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Rareş are o soţie, Florina, care face senzaţie pe paginile de socializare cu pictoriale provocatoare realizate pe plajă, în vacanţele exotice. (vezi ce politician l-a dat în judecată pe Rareş Bogdan)

Citeste si: Plecare bombă din televiziune! Rareș Bogdan și-a anunțat demisia

Citeste si: Rares Bogdan a ajuns la politie! Sotia si copilul lui au fost atacati pe strada!

Citeste si: Ce fiu trendy are realizatorul tv Rares Bogdan!

Soţia lui Rareş Bogdan e cea mai sexy soţie de politician. Florina a fost stewardesă

Florina pozează frecvent în costum de baie şi are sute de admiratori care o complimentează pentru calităţile ei fizice. Cea mai apreciată poză a soţiei lui Rareş Bogdan este una realizată pe o plajă, în care Florina a fost fotografiată din spate, fără sutien. Florina a fost stewardesă, iar în prezent are mai multe afaceri, o cafenea şi o florărie de lux la Cluj-Napoca, dar şi o sală de fitness în Bucureşti.

fara descriere

Soţia lui Rareş Bogdan e cea mai sexy soţie de politician. Florina e femeie de afaceri

Pozele demonstrează că soţia lui Rareş Bogdan e cea mai sexy soţie de politician. “Studentă la Drept în anul I fiind, a acceptat, în glumă, provocarea unui coleg să aplice pentru un post de stewardesă. Nu se aştepta să fie chemată la interviu, dar a fost. S-a prezentat nonşalant în faţa comisiei, cu gândul să le spună sincer că n-o interesează postul, pentru că are alte afaceri pe care nu le poate abandona. A zburat pentru mai multe companii, alegând, când era posibil, curse care să îi permită să se ţină şi de şcoală. Profesorii de la facultate au fost şi ei destul de înţelegători. Astfel, în scurtă vreme, Florina şi-a dat licenta!", nota ziardecluj.ro despre soţia lui Rareş Bogdan. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate