Soția lui Tolea, în lacrimi! Condamnat la închisoare, luptătorul a plecat singur în Japonia! FOTO

Cunoscutul luptător Tolea Ciumac se află la o competiție în Japonia. În vară, Ciumac a fost condamnat în primă instanță la închisoare cu executare!

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Revenit în ring după accidentarea gravă suferită în vară, Tolea Ciumac a plecat singur în Japonia, la un turneu, fără soția Alina. Tolea s-a acomodat deja la viața în ”Țara Soarelui Răsare”, fotografiindu-se cu gazdele, dar și hrănind căprioarele în grădina zoologică. În acest fel, sportivul încearcă să uite de necazurile cu care se confruntăaîn țară, unde a fost condamnat acum câteva luni la doi ani și opt luni de închisoare într-un dosar deschis în anul 2017.

Citeste si: Tolea Ciumac a fost condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare! Ce acuzații i se aduc luptătorului

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare! Cum și-a pierdut Silviu Prigoană piciorul! ”A fost o tragedie. Şi în special pentru mama lui!”

Conform procurorilor DIICOT, Tolea Ciumac a aderat la un grup infracțional care se ocupa de trafic de țigări de contrabandă. În acelați dosar mai sunt implicați și Niculae Iordache, Dan Miron, Vasile Plăcintă, Ionel Pavel, Tudorel Păun Petre şi Valentin Stan, care au acţionat pe razele judeţelor Bacău, Ilfov, Covasna, Vrancea, Călăraşi, Teleorman, Dâmboviţa şi în Capitală. Ei au colectat, preluat, deţinut, predat, depozitat şi comercializat ţigarete introduse ilegal în România.

fara descriere

În urma perchezițiilor din dosar s-au ridicat aproximativ 600.000 pachete ţigări, 280 kilograme ţigarete vrac, aproape 250.000 lei, aproape 50.000 de euro şi 100 lire. Din fericire pentru el, decizia judecătorilor nu este definitivă, iar Tolea Ciumac mai are o șansă de a rămâne în libertate, având dreptul la apel.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate