Sotia lui Vladimir Draghia a rabufnit! "Este deplasat"

Alice Cavaleru a rabufnit dupa ce a primit mai multe comentarii in care i se reprosa ba ca e prea slaba, ba ca are pielea prea alba.

Autor: R.L.

Sotia lui Vladimir Draghia a scris un mesaj pe contul ei oficial de Instagram.

"Primesc des comentarii legate de felul în care arăt. Aş vrea să atrag atenţia că "Prea slabă" este echivalentul lui "Prea grasă". Este deplasat să comentezi aspectul fizic al altcuiva si să decizi tu dacă e prea lung, prea gras, prea slab, prea alb sau prea negru.

Da, mi s-a spus inclusiv că sunt prea albă.

Cred că frumuseţea şi farmecul unui om ţin doar de felul în care se percepe el şi de personalitatea lui. Ştiu, sună clişeistic, dar acesta este adevărul meu.

Într-o lume în care forma corpului trebuie să se încadreze într-un şablon ca să fie apreciat şi adorat, alege să te simţi bine în pielea ta şi nu lăsa pe nimeni să pună etichete pe corpul tău, pe viaţa ta, pe tine. Urmează-ţi drumul şi îndepărteaza-te de cei cu mintea îngustă.

În fotografie ridic greutăţi cu drag şi spor. Îmi place să fac mişcare, mereu mi-a plăcut. Am făcut handbal în prima tinereţe (de acolo genunchii deterioraţi şi uşor inestetici) şi îmi pare rău că nu am fost constantă în ceea ce priveşte sportul pentru că mă face fericită. Mă simt bine şi în timpului antrenamentului, pentru că îmi place să trag de mine şi să simt cum fac ce nu pot.


Da, e al dracu' de greu, dar se simte extraordinar de bine.

Pe lângă faptul că exerciţiile fizice eliberează mai mulţi neurotransmiţători, precum endorfine, dopamină, şi serotonină, care pur şi simplu îţi dau o stare de bine, disciplina pe care o capeţi din sport te va face să-ţi îmbunătăţeşti toate aspectele vieţii", a spus Alice Cavaleru pe contul ei de Instagram.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Liviu Varciu, primele declaratii dupa despartirea de Anda Calin: "Nu-mi mai trebuie dragoste"

Andreea Mantea, aparitie surpriza la Te vreau langa mine! Baietelul ei nu a vrut sa o lase sa intre singura in direct!

12 motive pentru care s-a nascut fiecare zodie

Şengül din serialul Totul pentru familia mea, răsfățată de colegii săi de echipă! Iată cum este tratată celebra actriță Fadik Sevin Atasoy de când a revenit pe platourile de...

Buna Vestire 2023. Este mare păcat dacă faci aceste lucruri!

„Eu nu aș avea voie să mă recăsătoresc?” Îndrăgita artistă, pregătită să îmbrace iar rochia de mireasă! Cine este, de fapt, iubitul Savetei Bogdan

Ofertă uriașă pentru Clara Chia Marti din partea unei publicații pentru un interviu despre Shakira și Pique

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies