Stiri

Sotia preotului mort din Suceava a iesit din coma. Cum a reactionat Maria cand a aflat ca si-a pierdut sotul si doi copii in oribilul accident

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Sotia preotului mort din Suceava a iesit din coma. Cum a reactionat Maria cand a aflat ca si-a pierdut sotul si doi copii in oribilul accident
 
Sotia preotului Petru Gavril, Maria Gavril, a iesit din coma, iar de luni dimineata respira fara ajutorul aparatelor.
 
Medicii o mentin in continuare sub atenta supraveghere avand in vedere multiplele leziuni interne pe care le-a suferit in accidentul rutier de sambata, 14 octombrie, cand un sofer beat i-a distrus familia.
 
Potrivit medicilor din Anestezie Terapie Intensiva - ATI, pacienta a fost informata partial de drama petrecuta in familia ei. Ea va fi consiliata indeaproape de unul dintre psihologii spitalului.Numarul celor din familia Gavril care au sfarsit in acest accident a ajuns la cinci: tatal, preotul Petru Gavril, cele doua fiice ale sale, Anastasia, de zece ani, si Anisia, de 6 ani, sora preotului, Aurora Sandru, si sotul acesteia, Catalin Sandru.
 
 
Ceilalti doi copii, Alexia si Ioan, au fost de asemenea raniti, dar din fericire au suferit leziuni mai usoare, iar acum sunt in afara oricarui pericol, in grija unei matusi. In accident a murit si autorul acestuia, care, beat fiind, cu o alcoolemie de peste doi la mie, s-a izbit frontal, cu o viteza de peste 130 de km la ora, in masina condusa regulamentar de preotul Petru Gravril. In urma celui care provocat aceasta tragedie au ramas doi copii si o sotie grav bolnava, potrivit stirilekanald.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune