Sotia preotului mort in accident a fost externata! Ce au spus medicii despre Maria Gavril inainte sa o lase sa plece acasa! Femeia si-a pierdut sotul, cumnatii si doua fetite in urma impactului cu masina unui sofer beat

Sotia preotului Petru Gavril, barbatul care a murit intr-un cumplit accident de masina impreuna cu doi copii si alte doua rude, a fost externata!

Autor: R.L.

Maria Gavril a fost lasata de medici sa plece acasa la inceputul acestei saptamani, dupa aproape doua luni petrecute in spital. Femeia si-a pierdut in accidentul in care a fost ranita grav, sotul, doi copii si doi cumnati. In tot acest timp, vaduva preotului si copiii ei au facut sedinte de terapie si consiliere psihologica, anunta jurnalistii de la suceavanews.ro.

 

Medicii care au avut-o in ingrijire au declarat ca preoteasa nu va ramane cu sechele, asta datorita sedintelor de consiliere psihologica.

 


Pe 14 octombrie, de Sf. Parascheva, masina in care se aflau preotul Petru Gavril si familia a fost izbita de un alt autoturism, la volanul caruia se afla un sofer beat.  Alexandru Vasile a murit pe loc, la fel si preotul, dar si sora si cumnatul lui, Aurora si Dumitru Sandru. Apoi, la spital, au decedat si doua fetite ale preotului, Anisia (6 ani) si Anastasia (10 ani).

Ceilalti doi copii si mama lor au supravietuit, dar au suferit rani grave. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies