Sotia prezentatorului stirilor Pro TV Daniel Nitoiu, pe culmile succesului! Afla ce meserie practica Marina

Distribuie pe:

fara descriere

 

Daniel Nitoiu nu-si mai incape in piele de fericire, caci consoarta lui, Marina Neagu, exceleaza in actorie. Frumoasa bruneta cu ochi albastri lucreaza la Teatrul Nottara, unde repeta de zori rolurile atribuite.

Marina a fost atrasa de meseria sotului ei, insa nu pentru mult timp. Actrita a fost prezenta mai bine de doi ani la pupitrul stirilor sportive de la TVR 1, insa, in cele din urma, a renuntat la meseria de prezentatoare in favoarea actoriei.

Asadar, de doi ani, Marina joaca pe scena Teatrului Nottara, unde a avut ocazia sa lucreze cu oameni talentati.
Sotia lui Daniel si-a dorit de mica sa devina actrita, ea urmand si cursurile facultatii de teatru din Capitala.

Marina va juca in piesa "Feisbuc"

Actrita impreuna cu cateva colege de la teatru vor interpreta piesa “Feisbuc”, regizata de Alexandru Jitea. Premiera spectacolului Feisbuc va avea loc diseara in clubul La Scena, iar alaturi de sotia lui Daniel Nitoiu, prezentatorul stirilor Pro tv, de la ora 13:00, vor juca si Laura Anghel, Ioana Calota, fiica artistei Floarei Calota, si Diana Iarca, cea care a si scris scenariul.

Daniel este alaturi de mine si are incredere in ceea ce fac. Vine la fiecare spectacol pe care-l am. Piesa Feisbuc este scrisa de colega noastra, Diana, si este inspirata din viata noastra. Toti traim in era Facebook si s-a gandit ca ar fi interesanta o asemenea scena. Speram sa fie si pe placul publicului, caci el este cel mai important”, a declarat Marina Neagu, in exclusivitate, pentru Wowbiz.ro.

(Larisa Ciuta)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate