WOW

Sotia unui milionar celebru a incins plaja din Mamaia! La 41 de ani, Sidonia Tatoiu arata senzational intr-un costum de baie sumar | VIDEO EXCLUSIV

Sidonia Tatoiu a facut furori pe plaja

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Considerata una dintre cele mai frumoase femei de afaceri din Romania, Sidonia Tatoiu nu se dezminte nici la plaja!

Sotia lui Dan Tatoiu face senzatie pe nisipul fierbinte din Mamaia la fiecare aparitie. Si parca sexoasa doamna este ca vinul, pe an ce trece se face tot mai buna. Anul acesta, Sidonia a implinit 41 de ani, dar arata ca in adolescenta si poate concura cu oricine. (citeste cum a ingenuchiat in mijlocul strazii sotia unui milionar celebru din Romania)

Sidonia Tatoiu, aparitie de infarct la Mamaia! Si-a aratat tatuajul imens

Femeia are un trup bine lucrat la sala, iar daca mai punem si atitudinea ei, atunci putem spune ca sotia milionarului este peste multe pustoaice ce isi fac veacul prin cluburile de fite de pe litoral. O dovada in acest sens o reprezinta si ultima ei aparitie pe nisipul din Mamaia.

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Sidonia Tatoiu, in weekend, la plaja. Imbracata intr-un costum de baie sumar, intr-o combinatie de maro si dungi negre,femeia si-a aratat tatuajul imens si piercingul din buric spre deliciul barbatilor din zona, care nu si-au dezlipit privirea de la ea nici macar o secunda.

Galerie foto 
Setări confidențialitate