Soții Săcărin, război total cu autoritățile din România! Părinții adoptivi ai Sorinei dau în judecată Inspecția Judiciară

Soții Săcărin, părinții adopitivi ai Sorinei, fetița din Baia de Aramă, au dat deschis un proces împotriva Inspecției Judiciare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Gabriel și Ramona Săcărin, părinții adoptivi ai Sorinei, au atacat în instanță o rezoluție a Inspecției Judiciare prin care instituția sesizează CSM cu privire la acțiunea disciplinară împotriva procurorului Maria Antoaneta Pițurcă, cea care a luat-o pe fetiță de la familia Șaramăț.

fara descriere

Citeste si: Prezicătoarea Maria Ghiorghiu ”a văzut-o” pe Sorina în pragul casei părinților adoptivi din SUA

Citeste si: Gata! Totul s-a terminat pentru asistenții maternali ai Sorinei! Fetița nu se mai întoarce în țară

Citeste si: Șocant! Ce se va întâmpla cu Sorina în cazul în care asistenții maternali câștigă procesul de adopție! Un român din SUA face anunțul dureros

Rezoluția Inspecșiei Judiciare se referă la comportamentul abuziv al procuroarei de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova respectiv la ”agresarea fizică și psihică a unei minore de 8 ani, prin târârea efectivă a acesteia pe asfalt, de la domiciliul asistenților maternali și până la mașina organelor judiciare, în condițiile în care aceasta s-a opus luării cu forța, plângând și țipând”.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate