Soții Stegaru, imagini incendiare din apartamentul lor din Capitală! În ce poziții a pus-o Viorel pe Vulpița

Imagini incendiare surprinse cu Vulpița și Viorel, după ce au fost provocați să practice yoga în cuplu.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Starea de izolare departe de casă i-a afectat și pe soții Stegaru. Atunci când nu sunt invitați la emisiunea care i-a făcut faimoși, soții Stegaru, obișnuiți cu viața la țară, sunt nevoiți să se adapteze acum în apartamentul care le-a fost pus la dispoziție în Capitală.

fara descriere

Și pentru că viața în casă poate fi plictisitoare, Viorel a încercat să își mai anime puțin soția.
El a provocat-o la mai multe jocuri, dar și la activități care să le aducă mai multă armonie în viață. Yoga a părut în acest sens cea mai bună opțiune.
Așa că, reporterii emisunii au lansat o nouă provocare pentru cele două personaje și i-au îndemnat să facă yoga, o serie de posturi menite să le readucă în echilibru starea de sănătate, dar și armonia de cuplu.

fara descriere

Încercarea moarte n-are, așa că Viorel și Vulpița au încercat să practice posturile de yoga, spre amuzamentul tuturor.

Citeste si: Nelson Mondialu dă de pământ cu Vulpița din Vaslui! „4.000 de euro am dat. E gata!” 

 

Florin Salam s-a împăcat cu Vulpița! ”Ea, acum, sparge orice”!

Florin Salam s-a împăcat cu Vulpița, după ce acum câteva săptămâni i-a transmis că nu mai poate s-o vadă la televizor sau pe Internet. Într-un interviu pentru Taraf, ”regele a vorbit din nou despre fenomenul Vulpița, însă de această dată a spus că-l acceptă și-l înțelege.

Citeste si: Mirela Vaida a răbufnit, după ce Vulpița a fost concediată! „Mie nu mi se pare normal. Am spus-o și în direct”

 

”Mă frate, hai să-ți spun ceva! Uite, tu ai emisiunea asta...Noi, oamenii, sunem curioși să vedem ce spune ăla, ce face ăla... Dacă noi, lăutarii, stăm cu ochii pe tine, adică suntem curioși. Dacă ai chema unul d-ăsta care cântă bine, n-ar fi așa improtant să vezi cum cântă ci cum gândește, ce spune, ce caterincă face... mai curioși suntem așa. Eu știu cum cântă ăia, dar o caterincă e mult mai interesantă.

Revenind la doamna Vulpița... suntem curioși s vedem ce spune. Ea o să facă vizualizări și dacă spune mține pe Facebook că face plăcintă. Noi ne uităm, tot hit o să fie! Ne uitm să vedem cum face nebina asta plăcintă, ca idee... Ea, acum, sparge cu orice. Dacă mâine își pune bigudiuri, mai rău face vizualizări, dacă îi pune Viorel o piedică, mai rău, și tot așa”, a spus Salam la Taraf.

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate