Soțul asistentei care a murit odată cu bebelușul ei la naștere, mesaj cutremurător pe Facebook

Bărbatul care și-a pierdut și fetița și soția la câteva ore distanță este devastat de durere.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Soțul asistentei care a murit odată cu bebelușul ei la naștere, mesaj cutremurător pe Facebook


In articol:

Robert Negrea trăiește cel mai negru coșmar, după ce și-a pierdut soția și fetița lor nou născută în urmă cu câteva zile.
Giorgiana urma să nască și, deși sarcina a decurs în termeni normali, fetița ei a murit la naștere. Peste noapte, în timp ce se afla la Terapie Intensivă, s-a stins și ea.
Pe pagina de Facebook, soțul rămas văduv, dar și fără fetița lor, și-a schimbat fotografia de profil cu una de doliu.
"De ce Doamne! De ce!", a mai scris el.
Sute de comentarii au apărut în dreptul postării. Cunoscuții și-au prezentat condoleanțele iar mulți dintre eu sperat până în ultima clipă să nu fie adevărat.

Citeste si: O femeie gravidă în șase luni, mesaj disperat de pe patul de spital: „Am COVID-19. Lupt pentru viața mea și a copilului meu”

 

"Doamne,doamne macar pe ea sa ne-o fi lasat dumnezeu!A plecat aluturi de puiu vostru!", "Condoleanțe... Dumnezeu sa fie lângă tine și sa îți dea putere sa treci peste durerea asta imensa", "Pacat...prea devreme pentru amândoi!Imi pare sincer rău pentru încercarea asta!Multa putere pentru a trece peste momentul asta...cuvintele nu își mai au rostul...fi tare și ai grija de tine prieten drag! 😞 Dumnezeu sa ii odihnească", au fost câteva din mesajele primite.

Asistenta medicală a murit după operația de cezariană la Spitalul Județean Craiova

Soțul asistentei care a murit odată cu bebelușul ei la naștere, mesaj cutremurător pe Facebook

Giorgiana Negrea avea 27 de ani și era din județul Gorj, unde lucra ca asistentă medicală.
Sarcina ei a fost monitorizată de un medic de la Spitalul Județean Craiova, care a stabilit termenul nașterii în data de 11 iunie.
Deși sarcina ei a decurs fără probleme, medicul a anunțat-o pe data de 18 mai că va naște prin cezariană și a chemat-o la spital.

Citeste si: Andreea Tonciu e gravidă? Cine a aruncat bomba EXCLUSIV 

 

„Soţia mea şi-a urmărit sarcina ca la carte. Am făcute teste în America. Am făcut teste de trombofilie în Germania. Sarcina a fost urmărită ca la carte, să excludem orice suspiciune. Totul era bine. Inclusiv săptămâna trecută şi-a făcut analizele şi nu a ieşit nimic. Sarcina să zicem că era la termen.

A fost chemată pentru cezariana asta. Prima dată i s-a dat termenul de 11 iunie pentru a naşte. După ultimul control, din data de 28 aprilie, i s-a spus să sune pe 18 mai pentru a fi programată pentru cezariană. Ceea ce a şi făcut.

Pe 20 ne-am prezentat la blestematul spital, la Craiova. Nu ştiu de ce a chemat-o aşa devreme. Asta trebuie să spună doctorul, care a putut doar să-mi spună că îi pare rău”, a declarat pentru Mediafax Robert Negrea, soţul tinerei.

O anchetă urmează să fie efectuată în cazul ei. Până acum nu a fost făcut public rezultatul autopsiei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate