Soţul Biancăi Rus a rupt tăcerea! Antonio a mărturisit adevăratul motiv al despărţirii: " Eu m-am însurat cu mama ei, nu cu ea"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Antonio răspunde acuzaţiilor făcute de Bianca Rus, femeia cu care s-a căsătorit în urmă cu o lună. Bărbatul susţine că nu a bătut-o şi nici nu i-a furat nimic din casă, însă declară că soacra lui se face vinovată de despărţirea lor. 
 
"Bianca este foarte supărată, că eu am vrut să divorţez în urma unor neînţelegeri.
Tu ai vrut? Că s-a scris că ea a băgat divorţul. Nu, nu, nu! Eu am plecat de acasă şi vă daţi seama, face tot posibilul să mă denigreze şi aurul a rămas la ea în continuare şi banii. Nicio problemă! A ieşit ieri mi se pare la un eveniment şi avea în continuare inelele cumpărate de mine, pe degete. Deci se vede foarte clar, se poate proba. Că nu mi-am luat înapoi, nici aurul pe care i l-am cumpărat eu, dar mai ales aurul ei. (...) A fost foarte ok, ne-am înţeles foarte bine până la cununie. Chestia e că, în ziua cununiei, mama ei, a acuzat-o pe mama mea, că ar fi împins-o.
 
 
Când stăteam noi la poze, ar fi vrut să facă poze cu noi şi mama nu i-ar fi dat voie, şi ar fi împins-o.
Mai târziu am înţeles că a fost o strategie de a  lor, ca s-o îndepărteze pe Bianca de mama mea. Să n-o mai iubească, că fosta soacră e foarte geloasă şi nesuportând ca fata ei să se apropie de cineva foarte tare, s-a simţit în pericol. Oarecum ameninţată, nu ştiu cum să zic. (...) Păi de la asta a pornit tot. Bianca, vă daţi seama, când a auzit, a crezut-o pe mama ei.
Ideea e că, de atunci s-au răcit relaţiile. Bianca nu a mai suportat-o pe mama,  încontiuu reproşuri, tensiune în casă, certuri. Nu am suportat nici eu", a spus Antonio, soţul Biancăi Rus.
 
"În fine, asta este una dintre ele. Eu i-am făcut numai bine toată relaţia. Ştiţi că a avut o operaţie de micşorare a stomacului, eu nu am ieşit din casă o lună jumătate, am ajutat-o să se spele, am fost trup şi suflet pentru relaţia asta doar că ele nu au apreciat, ulterior să-mi dau seama că
eu m-am însurat cu mama ei, nu cu ea, adică totul depindea numai de mama ei. (...)  I-am făcut un magazin, eu nu am niciun drept acolo pentru că am mers pe încredere. I-am făcut un magazin de haine. În Bucureşti. Ideea e că eu mergând pe încredere n-am intrat în acte, este firma ei. Plus banii de la cununie care sunt câteva mii bune de euro care au rămas la ea. Nu vreau cadourile pe care i le-am luat, nu vreau hainele, nu vreau nici inelele", a mai spus Antonio. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Ionuţ Jaguarul! Poza a fost făcută pe plajă, în Dominicană

Un băiat de 9 ani a fost omorât în bătaie de fraţii săi! Motivul halucinant pentru care a fost ucis

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Culiță Sterp a aflat sexul bebelușului

Bill Gates dezvăluie totul despre originea COVID-19. A zis-o în plină pandemie

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Ultimul decret nuclear al lui Trump

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies