Soţul Biancăi Rus a spus tot adevărul despre scandalul cu artista! "Dacă o băteam, veneau Poliţia şi Salvarea"

Bianca Rus îşi acuză soţul că a bătut-o şi că i-a furat banii şi aurul. Antonio, în schimb, susţine că Bianca Rus vrea scandal şi publicitate şi neagă că ar fi atins-o vreodată.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Antonio a fost filmat săptămâna trecută în timp ce ieşea din magazinul second-hand al Biancăi Rus. La scurt timp după ce el a plecat, a venit un echipaj de poliţie. S-a aflat atunci că Bianca Rus ar fi spus că ar fi fost lovită de soţul ei cu pumnii în stomac.

Într-un interviu pentru cancan.ro, soţul Biancăi Rus a spus ce s-a întâmplat, de fapt.

“M-am dus, că aveam drum pe acolo, am văzut că e deschis la magazin şi am vrut să văd cum fac cu divorţul că vreau să scap cât mai repede de ea. Dacă am renunţat la tot, la bani, la aur, nu mai am ce să mai iau de la ea, am zis să urgentez, că la tribunal durează şase, şapte luni. Dacă era o fată finuţă, zicea bine domne, ne vedem mâine, mergem la notar, îţi aduc bănuţii tăi. Minte cu neruşinare în continuare, nici nu m-am atins de ea.

– Poliţia de ce a chemat-o?

– Ca să iasă circul mai mare. Ea e obişnuită, îşi face publicitate cu scandaluri.

– Bine, bine… dar poliţia nu o chemi aşa doar că vrei tu.

– Uite aşa a chemat-o. I-am zis «De ce ai minţit prima oară că ţi-am luat aurul, ia uite, ai verigheta pe deget.

Ia dă-mi verigheta». Şi ea a închis pumnul. Dar să-i dau… mă bufneşte şi râsul, ea fabulează mult, crede ce minte, are o problemă. Dacă o băteam, venea poliţia cu salvarea”, a declarat Antonio.

Antonio, soţul Biancăi Rus, mai spune că durerile pe care cântăreaţa le invocă sunt din cauza dietei precare, nicidecum de pe urma loviturilor aplicate de el.

“Normal, mănâncă toate prostiile, nu mănâncă când trebuie, d-asta o doare burta, nu am lovit-o, nici nu m-am atins de ea.

În secunda doi venea cu certificat medico-legal dacă are dreptate, femeia minte foarte tare”, a mai precizat el.

"S-a bucurat la un robot de bucătărie, gândeşte-te şi tu. Atunci, după operaţie, ne-a împrumutat mama un robot de bucătărie că nu avea în casă, să pot să-i fac ce trebuia acolo, să am grijă de ea, mâncare pasată şi când i-a cerut mama robotul de bucătărie înapoi că îi trebuie, a zis păi e cadou.

S-a bucurat la câteva sute de lei. Ce bani să mai văd eu de la ea, ce aur să mai văd eu de la ea? Am zis că nu-mi mai trebuie nimic. M-am dus să-i zic să divorţăm la notar şi nu vrea, că vrea să mă târască prin scandaluri la tribunal, să facă bani”, a povestit soţul Biancăi Rus.

Bianca şi Antonio ar fi trebuit să împartă darul de la cununia civilă şi darul de la nuntă.

“Banii de la nuntă, partea mea, i-am luat. De la starea civilă am banii la ea. Partea mea de bani de la starea civilă sunt la ea, nu vrea să-mi dea banii.

– Cum adică, după nuntă voi aţi făcut jumi-juma darul?

– Da, am făcut jumi-juma, ei au făcut credit la bancă ca să poată să plătească jumătate de nuntă. Şi-or fi plătit creditul înapoi, nu ştiu ce au făcut”, a mai spus Antonio.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Roman a dezvăluit ce mănâncă!

Ilinca Vandici s-a pozat complet dezbrăcată în Viena! Fanilor nu le-a venit să creadă

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Anunț major pentru elevi. Ce ore vor fi introduse de pe 8 februarie

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Exclusiv EvZ. Bătălia pentru casele și terenurile din Kiseleff. Azi, Hotelul Triumf

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies