Soţul Biancăi Rus confirmă ruptura: "Am băgat divorţ!"

Soţul Biancăi Rus a confirmat ruptura de cântăreaţă şi a anunţat că urmează divorţul. El neagă că ar fi lovit-o pe Bianca şi dă vina pe soacră pentru eşecul căsniciei.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

”- N-am mai suportat ce mi s-a întâmplat din partea ei şi a familiei ei şi m-am hotărât să divorţez. Ea ascultă doar de mama ei. Ea nu poate să ia o decizie singură, d-asta m-am şi săturat.

– Ai atins-o, ai bătut-o?

– Nu, sub nicio formă, nu m-am atins de ea.

– Aţi avut conflicte verbale?

– N-a suportat că plec de acasă şi a făcut o criză de nervi. Eu m-am retras liniştit, am vrut să aplanez, mi-am luat hainele, am plecat. N-are nicio problemă, nu are urme de agresiune pe ea, iese la evenimente, nu are nicio problemă. Dar, de nervi că am vrut să divorţez de ea, apelează la tertipuri d-astea.

– Dar ea a fost violentă cu tine?

– Ce să mai zic…

– Te-a agresat în vreun fel?

– E violentă din naştere. Nu e vreo finuţă, mai sare la bătaie, eu mă retrag. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar îţi dai seama… Trebuie să mă apăr şi eu într-un fel”, a spus Giani la Romania TV.

Ce s-a întâmplat cu darul de la nuntă

Bianca şi Giani au făcut o nuntă ca în poveşti, cu 350 de invitaţi. După nuntă au plecat în luna de miere, în Dubai, iar de acolo s-au întors certaţi. Giani neagă că a luat vreun ban din darul de nuntă.

"- Darul de nuntă este la ea, darul de la cununie este la ea, nu am plecat cu niciun ban.

– Câţi bani aţi strâns la evenimentele astea?

– E o sumă consistentă. A rămas cu ceva de pe urma mea. Partea ei de bani şi-a păstrat-o intactă ca să se relanseze. Eu n-am zis nimic, asta vrei să faci, am susţinut-o, nu-i problemă. Deci, ele cu asta se ocupă, a declarat mai demult, mi-a trimis cineva un articol, că ei îi trebuie bărbaţi magnaţi.

În toată relaţia noastră am întreţinut-o, n-a fost problemă. Mie nu-mi place să scot ochii nimănui, dacă fac un lucru bun sau o faptă bună, o fac pentru mine.

N-a fost problemă că am întreţinut-o, părinţii ei nu-i dau bani. Ea, nemaicântând, nu mai produce bani, n-a fost nicio problemă, ne-am iubit, a fost OK. Am acceptat şi chestia asta. Eu ştiu că într-o familie contribuie şi unul şi altul, măcar cu o vorbă bună, eu n-am avut nimic din partea ei. Ideea e că am întreţinut-o atâta timp şi apar aceste mizerii cum că i-aş fi furat banii. Ce bani? Furam banii mei? Banii mei de la cununie sunt la ea în casă. Aurul pe care i l-am făcut cadou, îl poartă pe mâini, aurul ei personal e la ea în casă”, a mai spus soţul Biancăi Rus.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Rus, luată la rost de Teo! "Pantofii tăi sunt hidoşi! Zici că eşti antena mea de bulgari"

S-au iubit prima oară în luna de miere? Bianca Rus a dezvăluit cum a fost prima noapte de amor cu soţul ei! "A fost pe măsura aşteptărilor"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Luni 25 Ianuarie 2021: Situația financiară este una foarte bună pentru Gemeni

TAXA care se majorează de OPT ori! Lovitură totală pentru sute de mii de români. Cine va lua decizia

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Premieră istorică în UE. Cel mai mare vis, la un pas de a deveni realitate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies