Stiri

Sotul Cristinei Manea, acuzat chiar inainte de moartea tinerei! S-a spus ca a parasit-o in spital! Tanara de 23 de ani a aflat imediat dupa ce a nascut ca are o forma rara de cancer EXCLUSIV

Sotul Cristinei Manea a stat pana in ultima clipa alaturi de tanara de 23 de ani, bolnava de cancer, internata in spital in Turcia, chiar daca acasa avea un copil de cateva luni.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Adrian Manea a stat cu sotia sa in spitalicon photo
Adrian Manea a stat cu sotia sa in spital

Cristina Manea, tanara de 23 de ani, care a aflat imediat dupa ce a nascut ca are o forma rara de cancer, a murit in urma cu cateva zile, in spitalul din Turcia unde era internata. Fetita ei, Amelie are aproape sase luni si a ramas orfana de mama.

Adrian Manea, sotul tinerei, a fost cel care a luptat inca de cand a aflat de boala pentru a strange banii necesari si a-si duce sotia la tratament in strainatate. Anunturile cu tanara au impresionat multa lume si astfel in doar cateva saptamani de la aflarea diagnosticului, s-a strans suma necesara, iar in noiembrie anul trecut, Cristina Manea a plecat in Turcia, alaturi de sotul ei.

Sotul Cristinei Manea a  raspuns celor care l-au acuzat ca a parasit-o in spital

Acesta a facut de atunci si pana in urma cu cateva zile, cand tanara a murit, un adevarat slalom intre spitalul turcesc unde se afla sotia sa si casa de la Pitesti, unde se afla fetita lui de cateva luni, care nu apucase sa-si cunoasca mama si care abia isi vedea tatal.


La finalul lui decembrie, la urechile lui Adrian Manea au ajuns tot felul de zvonuri, de acuzatii cum ca si-ar fi parasit sotia in spital. Cu cateva zile inainte ca tanara sa moara, el le-a raspuns celor care il acuzau. “Sunt tot aici, pe metereze, pe baricade. Nu am fugit, nu am plecat, nu am abdicat. Avem un razboi de castigat!”, le-a spus Adrian Manea celor care ii aruncasera vorbe urate.

Din pacate, nu au putut sa castige razboiul! La mijlocul acestei saptamani, Cristina Manea a murit. Ea va fi adusa acasa azi in sicriu. N-am mai apucat sa-si vada micuta decat in poze.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune