Sotul "femeii-elastic" scoate bani din sedinte foto sexy cu contorsioniste. VEZI cum le promoveaza

Contorsionistii au fost mereu fascinanti. Daca vorbim de o femeie care se poate indoi sau incolaci in orice pozitie, imbracata in latex in decorul corespunzator, deja avem parte de o scena erotica veritabila. Acest lucru l-a inteles perfect Steffen Gunthel, sotul Zlatei, cea mai cunoscuta contorsionista in acest moment. El realizeaza sedinte foto, cu tematica diferita si afiseaza pozele pe net, care pot fi vazute contra cost.

Distribuie pe:
fara descriere

“Caut contorsionisti talentati pentru noul meu site. Va rog lasati-mi un mesaj daca sunteti interesati sa participati la sedinte foto platite, in Germania”, scrie Steffen, 41 de ani, pe pagina sa de Facebook. El este sotul Juliei Gunthel, cunoscuta publicului drept Zlata. Frumoasa blonda, nascuta in Rusia, este una dintre cele mai cunoscute contorsioniste din lume. Ea si-a descoperit talentul la varsta de 4 ani. Atunci, parintii au inscris-o la atletism. Atat de talentata era Zlata incat a ajuns sa concureze in competitii internationale in lotul national al Rusiei. Julia, in varsta de 26 de ani, traieste impreuna cu sotul ei in Leipzig, Germania si se ocupa doar de showuri de contorsionism. Steffen este agentul ei si ii aranjeaza prezenta la diferite evenimente sau emisiuni. In luna mai a acestui an, Zlata a fost invitata la Festivalul de Film de la Cannes unde a fost remarcata de Kylie Minogue care a tinut sa se pozeze cu frumoasa rusoaica. Steffen se ocupa si de siteul Juliei, zlata.de

 

Mai mult, el va lansa azi inca un site, topflexmodels.com, cu albumele foto ale altor contorsioniste. Practic, pentru acest site a fost postat si anuntul de pe pagina de Facebook. Oricine vrea sa vada fotografiile sexy sau sa achizitioneze diferite obiecte de pe site trebuie sa se inscrie si sa opteze pentru modalitatea de plata.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate