Sotul fostei directoare din Focsani a lasat o scrisoare in urma lui! Barbatul a spus adevarul despre povestea de amor dintre elev si sotia lui

Autor: A.M.

Profesorul Stelian Ghinea a trimis colegilor de la liceul de arte la care el preda si la al carui conducere se afla, pana de curand, si sotia lui.
Femeia care si-a dat demisia dupa ce a fost prinsa in fapt cu unul din elevii ei se afla in proces de divort cu barbatul.

Stelian Ghinea a tinut sa isi ceara scuze in fata colegilor si scandalul in care institutia a ajuns sa fie implicata.

„Ca şi voi, am luat act din surse publice de «povestea de iubire de la Liceul de Arte», care de câteva zile ocupă prima pagină a presei româneşti. Ceea ce pentru media este o «ştire de scandal», pentru mine, colegul şi prietenul vostru, este o dramă”, a scris Stelian Ghinea.

„Nenorocirea sau poate puterea diavolească mi-a distrus cea dintâi casă. Destinul meu, al copilului meu, al unei familii, strivit este, nu de “puterea iubirii”, ci de diavoleşti încercari”, a afirmat Stelian Ghinea.

Barbatul a lansat multe acuzatii la adresa sotiei sale, pe care o considera vinovata de cele intamplate.

„Cazul fostei directoare de la Liceului de Arte G. Tătărăscu Focşani, fiind unul izolat şi nu aşa cum greşit a titrat presa, unul de «iubire dincolo de vârstă», ci unul din sfera Medicinei Legale, a siguranţei familiei, ce cu îngăduinţă trebuie privit ca orice caz patologic”, a mai spus el.

Barbatul a mai mentionat ca va ramane loial profesiei sale si ca a ales "sa plateasca singur in fata lui Dumnezeu".
 

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies