Sotul i-a lasat 700 de milioane de euro, dar cea mai bogata vaduva renunta la afacerile lui de suflet! Am aflat ultima tranzactie facuta de misterioasa Veronica Gusa de Dragan!

Veronica, sotia lui Iosif Constantin Dragan, a vandut tipografia de la Lugoj, ridicata de afacerist in orasul sau natal.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereAverea mostenita de Veronica Gusa de Dragan de pe urma lui Iosif Constantin Dragan, unul dintre cei mai bogati romani, a fost estimata de revista Forbes la 700 de milioane de euro. Personaj discret, doamna Dragan s-a stabilit in Spania, la Palma de Mallorca, renuntand usor-usor la toate afacerile de suflet pe care sotul sau le dezvoltase la Lugoj, orasul in care s-a nascut. fara descriereRaposatul Iosif Constantin Dragan, alaturi de sotia sa, VeronicaAstfel, in ultimii ani, vaduva a vandut casa in care a locuit Iosif Constantin Dragan, televiziunea locala si radioul pe care acesta le infiintase dupa 1990, desfiintand si libraria care purta numele mamei bogatasului. Ultima tranzactie s-a incheiat recent, cand Veronica Gusa de Dragan a vandut tipografia din Lugoj, presa locala speculand ca pe locul tipografiei va fi ridicat un supermarket.

Ea este cea mai bogata femeie din Romania! Are 36 de ani si este vaduva - VEZI cu ce se ocupa

In anii 2000, a fost desemnat de patru ori drept “Cel mai bogat roman”! Miliardarul Dragan, la un pas de faliment din cauza unor vagoane de conopida!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate