Soțul judecătoarei din Mureș care s-a sinucis a fost găsit mort în casă! Fiul lui a făcut descoperirea macabră

Soțul judecătoarei care și-a pus capăt zilelor în luna nioembrie a anului trecut, s-a sinucis și și-a lăsat copilul de trei ani orfan.

Distribuie pe:

Descoperire șocantă în Mureș. Soțul judecătoarei care s-a sinucis a avut parte de aceeași soartă. A fost găsit mort în casă
Soțul judecătoarei care și-a pus capăt zilelor în luna nioembrie a anului trecut, s-a sinucis și și-a lăsat copilul de trei ani orfan.


In articol:

Cel care l-a găsit a fost chiar fiul lui în vârstă de 20 de ani. Bărbatul, medic la Spitalul Județean Mureș, s-a spânzurat în propria casă, la doar trei luni de când soția sa, judecatoare la Curtea de Apel Mureș, și-a tăiat gâtul.

Totul a avut loc pe 22 ianuarie. Poliția a fost chemată printr-un apel la 112, în jurul orei 17:30, la locuința din comuna Livezeni, unde bărbatul a fost găsit fără suflare.

Sesizarea a fost făcută de fiul bărbatului, pe motiv că tatăl său nu îi mai răspunde la telefon și este posibil să își fi făcut singur rău.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție, care a descoperit trupul bărbatului. O echipă formată dintr-un medic legist și criminaliști a fost chemată pentru a cerceta locul faptei.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Trupul bărbatului a fost ridicat și dus la Morga din Târgu-Mureș, pentru autopsie.

Citeste si: O copila de 14 ani din Botoșani a fost lăsată însărcinată. Tatăl copilului, de 27 de ani, i-a făcut o promisiune

Citeste si: L-am găsit pe al doilea soț al Angelei Similea, pe care artista l-a considerat mort ani la rândul! Sorin Movileanu are 73 de ani și stă în Belgia FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Asta îi mai lipsea acum! În mijlocul scandalului cu tentă sexuală, Vlăduța Lupău a ajuns în fața judecătorilor!

Cine era soțul judecătoarei sinucigașe

Cosmin Silviu Moldovan avea 44 de ani, era specialist în simulare aplicată în medicină, conferențiar universitar, dar și cadru didactic la Centrul de Simulare și Abilități Practice.

Moartea soției sale l-a traumatizat și bărbatul nu a mai suportat absența ei, astfel că și el și-a pus capăt zilelor.

Rămasese să aibă grijă de un copil mic de trei ani, pe care îl creștea singur, într-o casă cumpărată printr-un credit.

Soția lui s-a sinucis cu doar câteva luni înainte

Judecătoarea Cristina Moldovan Pașol și-a luat viața în luna noiembrie a anului 2019, chiar lângă mașina sa. Ea și-a anunțat soțul că o să se omoare. Și-a tăiat gâtul, fiind descoperită zăcând într-o baltă de sânge, pe un câmp. La numai o săptămână de la gestul șocant, inima ei a cedat și a murit.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate