Sotul Lorei, prea tulburat de divort pentru a mai face comedie! Dan Badea a stat minute bune cu spatele la public si... si-a suflat nasul! "Show-ul meu a fost muci"

Dan Badea, sotul Lorei, pare sa resimta din plin problemele acumulate in ultima vreme in cuplu.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereDan Badea a incercat sa glumeasca cu publiculProblemele din viata personala par sa-si puna destul de serios amprenta si asupra activitatii profesionale ale actorului Dan Badea. Cunoscut ca unul dintre „veteranii” show-urilor de stand-up comedy, sotul Lorei a avut o prestatie destul de modesta, weekendul care tocmai s-a incheiat, in Racing Pub din Regie. Dan a venit in club cu vreo 20 de minute inainte de inceperea show-ului, a intrat pe scena al doilea (dupa un debutant care nici macar nu era pe afis), iar dupa incheierea reprezentatiei s-a urcat in masina si a plecat. fara descriereTot show-ul lui Badea a durat 14 minute, din care o buna parte a stat cu spatele la public si... si-a suflat nasul. „O sa spuneti ca show-ul meu a fost muci” a recunoscut Dan Badea, care era evident ca nu este deloc in apele lui. De altfel, colegii lui, Bordea si Micutzu, l-au cam luat peste picior, alintandu-l „tataita” (la 38 de ani, Dan Badea este cel mai varstnic dintre actorii de stand-up).fara descriereLora si Dan Badea au probleme in casnicie

Pe de alta parte, Dan Badea nu a renuntat la verigheta, semn ca ruptura de cuplu nu este atat de mare incat sa se fi ajuns deja la divort.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate