Sotul lui Teo, un impatimit al jocurilor de noroc! Joaca poker pana la patru dimineata intr-un hotel de lux din centrul Capitalei!

Aseara, in direct la WOWbiz, tatal lui Teo Trandafir, doctorul Ion Uta, a aruncat bomba! Unul dintre motivele divortului fiicei sale de Constantin Iosef este dependenta acestuia de jocurile de noroc. Reporterii WOWbiz.ro vin si ei cu informatii in acest sens si il prezinta pe Iosef la masa de joc si spun unde isi pierdea el noptile, de trei ori pe saptamana!

Distribuie pe:

fara descriereConstantin Iosef, la masa de pokerDivortul lui Teo Trandafir de Constantin Iosef, anuntat in exclusivitate de Wowbiz.ro, a fost intors pe toate fetele de prieteni si de presa. Daca unii il acuza pe Iosef ca si-ar fi gasit o alta femeie, altii, printre care si tatal vedetei, Ion Uta, sustin ca acesta ar fi un pasionat al jocurilor de noroc, iar acest viciu ar fi afectat relatia de cuplu.

Ultima varianta este confirmata si de apropiatii lui Iosef care spun despre el ca, in loc sa stea acasa cu Teo, mai ales ca ea are si mari probleme de sanatate, a preferat ca din sapte nopti pe saptamana, trei sa si le petreaca la cazinou. Acestia sustin si ca sotul vedetei joaca poker la un hotel de lux din centrul Capitalei pana la patru dimineata, e adevarat, nu pe sume foarte mari, doar cateva sute de lei, insa nu conteaza. Faptul ca el nu statea acasa cu sotia lui si era mai “indragostit” de masa de joc decat de Teo a dus, probabil, la ruptura iremediabila in cuplu.

Surse WOWbiz.ro spun ca Iosef era vazut la poker ca un tip linistit, care saluta lumea, dar nu vorbea cu nimeni. Intra la un turneu si baga banuti, apoi nu pleca pana se crapa de ziua. "Pokerul e mai rau decat drogul!", a declarat si Ion Uta aseara, sustinand franc ca ginerele lui este dependent de jocurile de noroc si  ca “s-a casatorit cu fata lui pentru bani”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate