Sotul Nicoletei Guta a fost amendat de politie de doua ori in aceeasi zi! Partenerul de viata al manelistei a ajuns la Tribunal!

Ionica Bangala, sotul Nicoletei Guta, a fost amendat pentru depasirea vitezei legale, dar contesta in instanta procesele de contraventie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

 

Ionica a devenit sotul Nicoletei Guta in toamna lui 2017, chiar daca era iubitul manelistei de doar cateva luni. El este un dealer de masini la mana a doua si circula des prin tara pentru a-si intretine afacerea. Anul trecut, Ionica a facut un drum in Ardeal, dar acesta a fost cu ghinion.

Sotul Nicoletei Guta a fost sanctionat in Sibiu si Alba

Pe 23 aprilie 2017, Ionica Bangala a fost sanctionat de doua ori, atunci cand se afla al volan. O data pe raza judetului Alba, apoi in judetul Sibiu. De fiecare data, lui Ionica i s-a intocmit un proces verbal de contraventie. (vezi din ce cauza s-a ales praful de afacerile Nicoletei Guta)

Sotul Nicoletei Guta a contestat amenzile primite

Chiar daca a fost amendat, sotul Nicoletei Guta a contestat in instanta procesele de contraventie. El se judeca la Tribunalul Alba cu „Brigada autostrazi si misiuni speciale”, iar la Tribunalul Sibiu cu IPJ Sibiu, ambele procese fiind in derulare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: