Vedete

Sotul Oanei Zavoranu a dat detalii din relatia lor! Ce se intampla, de fapt, intre Alex si Zavo, cand nimeni nu ii vede!

Alex a dat detalii din relatia lui cu Oana Zavoranu. Bruneta e o tipa impulsiva si vulcanica, insa in casnicia ei e liniste.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Sotul Oanei Zavoranu a dat detalii din relatia lor! Ce se intampla, de fapt, intre Alex si Zavo, cand nimeni nu ii vede!icon photo

Probabil multi se gandesc ca Oana Zavoranu si Alex se ciondanesc si se cearta des. Desi Zavo e vulcanica si guraliva, in casnicia ei cu sotul e liniste si pace.

"Noi nu ne certam! Lumea spune ca in orice casnicie fericita sunt si certuri, dar la noi nu e asa. De vreo 2-3 ani noi nu am mai avut certuri", a declarat Alex, sotul Oanei Zavoranu, intr-un interviu pentru Teo Show. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune