Sotul Sandei Ladosi, implicat in dosarul bancherilor

In "dosarul bancherilor 2" apare si numele lui Stefan Tache, sotul cantaretei Sanda Ladosi. Conform unor surse judiciare, numele acestuia apare si in "dosarul bancherilor 1".

Distribuie pe:

fara descriereUn tigan din Sintesti, Mihai Stan, care este capul retelei din prima cauza privind fraudele bancare, este cel care l-a acuzat pe Stefan Tache.  "Am luat legatura cu Stefan Tache, sotul Sandei Ladosi, caruia i-am cerut sa urgenteze scrisoarea de garantie. Acesta este prieten foarte bun cu Gheorghe Pana, care e mare sef prin Fondul National de Garantare a Creditelor. Daca as fi luat creditul de un milion de euro, Tache mi-a spus ca i-a promis 10.000 de euro lui Gheorghe Pana", ar fi scris Stan in declaratia data procurorilor DIICOT, ne-au spus sursele citate.fara descriereSanda Ladosi si Stefan Tache au impreuna doi copii

Acestea ne-au mai spus ca Stan ar fi dat "in gat" mai multi politicieni printre care se numara Sorin Frunzaverde, Mihaela Geoana, Ionut Costea, Constantin Bostina si Cristian Haiduc.

Denuntator in acest caz ar fi Valentin Nedelcu, fostul sot al Manuelei Fedorca. Sursele noastre ne-au spus ca el le-a indicat anchetatorilor persoanele si mecanismele prin care au fost obtinute ilegal creditele. Nedelcu a fost arestat cateva luni, in 2011, pentru acest gen de fapte. Sursele citate ne-au spus ca el ar fi facut un amplu denunt in care a nominalizat multi afaceristi, politicieni si directori de banci si a explicat la DIICOT toate dedesupturile mecanismului de fraudare folosit de acestia. Fostul sot al Manuelei Fedorca a fost condamnat pe 11 octombrie de Tribunalul Bucuresti la 4 ani de inchisoare cu executare, dosarul fiind acum la Curtea de Apel Bucuresti. El “l-a dat in gat” si pe Ioan Avram Muresan in urma cu 10 ani. Pana acum in “dosarul bancherilor 2” au fost retinute 25 de persoane care vor fi duse la Curtea de Apel Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva. Printre ei se afla si omul de afaceri Marius Locic.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate