Soțul senatoarei Diana Șoșoacă, chemat la Tribunal chiar la acest început de an! Silvestru Șoșoacă se judecă pentru bani

Silvestru Șoșoacă este soțul senatoarei Diana Șoșoacă. Bărbatul, de profesie chimist, se judecă acum cu Oltchim.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre


In articol:

Diana Șoșoacă este un personaj în atenția tuturor în ultima perioadă. Senatoarea din partea partidului AUR a făcut vâlvă în Parlament unde a venit fără mască, după ce a arătat o dovadă de la medicul de familie că are o boală care o scutește de a purta masca.

Invitată în mai multe emisiuni în luna decembrie, Diana Șoșoacă, de profesie avocat, a declarat că a făcut plângeri penale împotriva mai multor instituții care au făcut publice actele sale medicale.

Diana Șoșoacă este la a treia căsătorie, iar actualul său soț este Silvestru Șoșoacă, de profesie chimist, care acum vrea să devină avocat. (VEZI cati bani a castigat anul trecut ca avocat Diana Sosoaca )

Dacă Diana Șoșoacă este în prim plan, fiind una dintre cele mai vocale femei din politica ultimului an, despre soțul acesteia se știu extrem de puține lucruri. Deși, așa cum spune chiar aceasta, soțul ei a fost capul multor proteste unde Diana Șoșoacă a fost în prim plan.

Citeste si:Diana Șoșoacă, prinsă cu ”minciunica”! Martie 2020: ”Purtați mască să vă protejați”! Decembrie 2020: ”Eu nu port mască, infectarea nu e așa cum spun ei”!

Sotul senatoarei Diana Sosoaca
Silvestru Sosoaca este sotul senatoarei Diana Sosoaca

Citeste si: Ce trebuie să ai în mașină iarna? Trusa completă a șoferului pentru o călătorie fără griji - libertatea.ro

Citeste si: Jador și Cătălin Moroșanu au răbufnit la Survivor: „Ne batem noi doi” - bzi.ro

Silvestru Șoșoacă a lucrat 18 ani la Olchim, anul trecut era angajat la o firmă ca șef de tură, așa cum a trecut Diana Șoșoacă în declarația de avere, însă băprbatul și-a dat demisia pentru a fi alături de soția sa.

 

”Singurul om în care am încredere e soțul meu. Din cauza amenințărilor pe care eu le-am avut în acest an, încă dinainte de a fi eu în AUR, soțul meu a trebuit să-și dea demisia de unde lucra și să vină la cabinetul meu, să nu mă mai lase singură niciodată. Eram singură la cabinet”, a povestit actuala senatoare, care este avocat cu propriul său cabinet în București.(

VEZi si cine este mama senatoarei Diana Sosoaca )

De altfel, Diana Șoșoacă a mărturisit că soțul ei, care acum lucrează pentru ea, este student anul IV la Drept.

Citeste si:Diana Șoșoacă spune că a fost amenințată cu moartea. Senatoarea AUR face un apel la susținătorii ei: „Vor internarea mea cu forţa”

Silvestru Sosoaca
Sivestru Sosoaca a participat la proteste cu sotia sa

Diana Șoșoacă este avocatul soțului ei într-un proces cu Oltchim

Silvestru Șoșoacă a fost angajat la Oltchim 18 ani, așa cum a precizat la un moment dat chiar Diana Șoșoacă. În aprilie 2019, însă reprezentanții combinatului au deschis proces împotriva soțului Dianei Șoșoacă.

Dosarul nr. 1090/90/2019 a  fost înregistrat la Tribunalul Vâlcea, iar Dumitru Silvestru Șoșoacă are calitatea de pârât. El este reprezentat în Instanță chiar de soția sa, avocatul Diana Șoșoacă. Obiectul dosarului este răspunderea patrimonială, mai exact i se cere lui Silvestru Șoșoacă restuituirea banilor încasați necuveniți de la Oltchim, este vorba despre banii pe concediul de odihnă și prima de vacanță. Următorul termen al procesului început în 2019 este pe 18 ianuarie 2021.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Senator AUR, surprins în timp ce dormea în plen! Explicația halucinantă pe care a dat-o: „Mi-am activat chakra”

Sfatul primit de Diana Șoșoacă înainte să meargă la întâlnirea cu Klaus Iohannis ”Te uiți la scaun să nu aibă ceva pe el” Dezvăluiri

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Fenomenul mult mai grav decât COVID: Adolescenții sunt și ei afectați

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Mutare controversată pregătită de Stelian Ion la ministerul Justiției

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies