Soțul senatoarei Diana Șoșoacă, chemat la Tribunal chiar la acest început de an! Silvestru Șoșoacă se judecă pentru bani

Silvestru Șoșoacă este soțul senatoarei Diana Șoșoacă. Bărbatul, de profesie chimist, se judecă acum cu Oltchim.

Diana Sosoaca senatoare AUR
Autor: Ana Maria Petre

In articol:

Diana Șoșoacă este un personaj în atenția tuturor în ultima perioadă. Senatoarea din partea partidului AUR a făcut vâlvă în Parlament unde a venit fără mască, după ce a arătat o dovadă de la medicul de familie că are o boală care o scutește de a purta masca.

Invitată în mai multe emisiuni în luna decembrie, Diana Șoșoacă, de profesie avocat, a declarat că a făcut plângeri penale împotriva mai multor instituții care au făcut publice actele sale medicale.

Diana Șoșoacă este la a treia căsătorie, iar actualul său soț este Silvestru Șoșoacă, de profesie chimist, care acum vrea să devină avocat.( VEZI cati bani a castigat anul trecut ca avocat Diana Sosoaca)

Dacă Diana Șoșoacă este în prim plan, fiind una dintre cele mai vocale femei din politica ultimului an, despre soțul acesteia se știu extrem de puține lucruri. Deși, așa cum spune chiar aceasta, soțul ei a fost capul multor proteste unde Diana Șoșoacă a fost în prim plan.

Citeste si: Diana Șoșoacă, prinsă cu ”minciunica”! Martie 2020: ”Purtați mască să vă protejați”! Decembrie 2020: ”Eu nu port mască, infectarea nu e așa cum spun ei”!

Sotul senatoarei Diana Sosoaca
Silvestru Sosoaca este sotul senatoarei Diana Sosoaca

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Silvestru Șoșoacă a lucrat 18 ani la Olchim, anul trecut era angajat la o firmă ca șef de tură, așa cum a trecut Diana Șoșoacă în declarația de avere, însă băprbatul și-a dat demisia pentru a fi alături de soția sa.

 

”Singurul om în care am încredere e soțul meu. Din cauza amenințărilor pe care eu le-am avut în acest an, încă dinainte de a fi eu în AUR, soțul meu a trebuit să-și dea demisia de unde lucra și să vină la cabinetul meu, să nu mă mai lase singură niciodată. Eram singură la cabinet”, a povestit actuala senatoare, care este avocat cu propriul său cabinet în București.(

VEZi si cine este mama senatoarei Diana Sosoaca)

De altfel, Diana Șoșoacă a mărturisit că soțul ei, care acum lucrează pentru ea, este student anul IV la Drept.

Citeste si: Diana Șoșoacă spune că a fost amenințată cu moartea. Senatoarea AUR face un apel la susținătorii ei: „Vor internarea mea cu forţa”

Silvestru Sosoaca
Sivestru Sosoaca a participat la proteste cu sotia sa

Diana Șoșoacă este avocatul soțului ei într-un proces cu Oltchim

Silvestru Șoșoacă a fost angajat la Oltchim 18 ani, așa cum a precizat la un moment dat chiar Diana Șoșoacă. În aprilie 2019, însă reprezentanții combinatului au deschis proces împotriva soțului Dianei Șoșoacă.

Dosarul nr. 1090/90/2019 a  fost înregistrat la Tribunalul Vâlcea, iar Dumitru Silvestru Șoșoacă are calitatea de pârât. El este reprezentat în Instanță chiar de soția sa, avocatul Diana Șoșoacă. Obiectul dosarului este răspunderea patrimonială, mai exact i se cere lui Silvestru Șoșoacă restuituirea banilor încasați necuveniți de la Oltchim, este vorba despre banii pe concediul de odihnă și prima de vacanță. Următorul termen al procesului început în 2019 este pe 18 ianuarie 2021.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Senator AUR, surprins în timp ce dormea în plen! Explicația halucinantă pe care a dat-o: „Mi-am activat chakra”

Sfatul primit de Diana Șoșoacă înainte să meargă la întâlnirea cu Klaus Iohannis ”Te uiți la scaun să nu aibă ceva pe el” Dezvăluiri

Diana Șoșoacă a dezvăluit ce a făcut în fața lui Iohannis, după ce camerele s-au stins

Iată ce a spus o femeie plecată în Italia despre sacrificiile familiale pe care le-a făcut!

S-a aflat adevărul despre Pfizer! E bomba zilei. Toți cei care au făcut rapelul după 3 săptămâni trebuie să știe

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cu cine a fost surprins Bill Gates, înainte de primul termen al divorțului de Melinda

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies