Sotul sopranei care s-a sinucis, obligat sa-i plateasca 10.000 de lei despagubiri fostului sef al artistei!

Alexandru Briban, sotul sopranei care s-a sinucis intr-un mod grotesc in urma cu patru ani, este in proces cu fostul sef al nevestei sale.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereRoxana Briban era soprana la Opera din BucurestiViata lui Alexandru Briban nu este deloc calma la patru ani de la moartea sotiei sale intr-un mod desprins parca dintr-un film de groaza: femeia a fost gasita in cada, cu venele taiate, dar si cu mai multe pungi de plastic pe cap si legate la gat cu banda adeziva. Moartea tinerei care si-a anuntat decizia pe facebook fara ca nimeni sa o creada, a socat pe toata lumea. Roxana Briban era o soprana apreciata la Opera din Bucuresti, care devenise, in ultima parte a vietii, spun apropiatii, dependenta de sotul ei, de profesie taximetrist, care se transformase in managerul tinerei.fara descriereAlexandru Briban si-a plans nevasta moarta intr-un mod bizar

Alexandru Briban avea sa acuze, in zilele de dupa moartea sotiei sale, pe toata lumea pentru tragedia care i se intamplase. La un moment dat a declarat ca autorul moral al tragediei era fostul sef al sopranei, care ar fi umilit-o si ar fi dat-o afara din Opera. Indignat de acuzatiile care i s-au adus, Alexandru Catalin Ionescu, fost director al Operei, l-a dat in judecata pentru calomnie pe Alexandru Briban, iar instanta a decis ca vaduvul artistei trebuie sa plateasca 10.000 de lei cu titlu de despagubiri morale. Briban a contestat insa decizia, iar la sfarsitul acestei luni, cand e fixata sedinta de judecata, va afla daca e bun de plata sau nu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate