Soțul Sorinei Pintea, mesaj cutremurător despre starea de sănătate a fostului ministru al Sănătății: „Asist cum este omorâtă...”

Fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea, acuzată de luare de mită, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, conform deciziei Tribunalului Bucureşti.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Soțul Sorinei Pintea, mesaj cutremurător despre fostul ministru


In articol:

Ovidiu Goga, soțul Sorinei Pintea se teme pentru viața soției lui. În momentul de față, Pintea se află în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost acuzată de luare de mită.

Soțul fostului ministru a scris o scrisoare deschisă, în care vobește despre starea de sănătate precară a soției lui și despre cum „este omorâtă ceas cu ceas prin agresivitatea organelor de urmărire penală și teama medicilor de a interveni”.

„Începând cu 28 februarie 2020, ziua în care Sorina m-a sunat și mi-a sus că DNA este la ea în birou, viața ei s-a schimbat radical. Pe parte judiciară, desigur că se vor administra probe și se vor aduce argumente de ambele părți, după care instanța se va pronunța, iar viața personală și profesională sperăm să se refacă la un nivel cât mai decent curând. Însă în rău s-a schimbat dramatic viața din punctul de vedere al sănătății ei. Sorina poate păți oricând – dacă reapar sau se intensifică cauzele ce au declanșat dermatomiozita – ceva ireversibil, atât din cauza bolii în sine, cât și din cauza creșterii dozelor în tratament (scăderea puternică a capacității de a respira, afectarea inimii până la imposibilitatea de a mai susține circulația sângelui, infecții generalizate pe fond de imunitate minimă, ajungerea în scaun cu rotile din cauza necrozei mușchilor, imposibilitatea de a se mai hrăni independentă din cauza necrozei esofagului, diabet sever și deces)”, se arată în scrisoare.

Citeste si: Ministrul german al Sănătății: ″Epidemia de coronavirus s-a transformat în pandemie″⁣

Citeste si: Ce ingredient folosim în ciorbă și ne poate îmbolnăvi. Specialișii spun că este o adevărată otravă pentru organism

Citeste si: Panică la Galați! Un bărbat suspect de coronavirus a fugit din izolarea la domiciliu

Arestul a agravat starea de sănătate a Sorinei Pintea

„În fiecare zi din 28 februarie 2020 în arest a început degradarea fizică, pe fondul stress-ului atât psihic (normal), cât și fizic: a dormit 4 ore în intervalul vineri 28 februarie ora 02,00 (moment al nopții în care ia pastila de cortizon zilnic și de la care nu a mai putut dormi în acea noapte a zilei 1 a acuzării; nu vreau să exagerez și să spun că a avut, poate, o presimțire, dar și când avea insomnii de durere tot mai adormea pe la 6-7 dimineața; acum nu; s-a dus la serviciu la 7,45 așa nedormită)”, a mai scris soțul fostului ministru.

Soțul Sorinei Pintea, mesaj cutremurător despre fostul ministru

De asemenea, Ovidiu Goga acuză organele de urmărire penală și medicii, iar ignoranța lor ar putea să o ucidă: „Asist cum este omorâtă soția mea ceas cu ceas prin agresivitatea organelor de urmărire penală și teama medicilor de a interveni”. (Citeste si: Ultima oră! Cine a vizitat-o pe Sorina Pintea la Arestul Central al Capitalei)

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate