Sotul unei vedete a intrecut orice masura a bunului simt! Si-a facut un selfie in baie si toti s-au uitat la zona intima! Asa ceva...

Distribuie pe:

Autor: D.F.C.

fara descriere

Bastian Yotta, sotul Sandrei Luesse, si-a postat pe contul de Instagram o fotografie din baie, cu "barbatia" in erectie. Mesajul din dreptul imaginii ar fi trebuit sa justifice gestul indecent al barbatului, dar chiar si asa fotografia a fost considerata exagerata de mai multi dintre urmaritorii lui Bastian. (vezi si: A venit la spital sa se trateze de cancer, dar a plecat fara penis. O bacterie din spital "i-a mancat" in totalitate barbatia unui pacient)

"Dacă mă uit la mine în oglindă şi mă excit înseamnă că sunt egoist sau depravat ori amândouă? Ei bine, dacă nu-ţi place ce vezi în oglindă, atunci mişcă-ţi fundul şi fă ceva care să te facă să te îndrăgosteşti de tine. Să te iubeşti nu e o crimă, dar de multe ori e tratat astfel acest aspect. Iubirea de sine e baza pentru fericire şi te ajută să împărtăşeşti iubire şi altora", a scris barbatul pe contul de socializare.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate