Spadasina Ana-Maria Brânză și-a anunțat retragerea din sport: "Nu mai am motivație să merg mai departe"

Sportiva a luat decizia de pune capăt carierei sale, la vârsta de 37 de ani.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Ana-Maria Brânză a anunțat în urmă cu puțin timp că a hotărât să se retragă din sport. După ce a fost desemnată a cincea oară cea mai bună spadasină din lume, campioana de 37 de ani a hotărât că este momentul să spună "stop" pasiunii cu ajutorul

căreia și-a clădit o carieră impresionantă.

Citeste si: Ana Maria Popescu bate obrazul autorităților la sosirea în România din Tokyo. „Credeam că mă așteptați cu cecul de 5 milioane de lei!”

Ana-Maria Brânză: "Mi-am promis că o să simt momentul în care să mă opresc"

Ana-Maria Brânză a petrecut peste 20 de ani în sala de scrimă și nu a regretat niciun antrenament. Munca sportivei nu a întârziat niciodată să dea roade, căci a reprezentat România în nenumărate rânduri în cadrul competițiilor naționale și internaționale.

Ana-Maria Brânză a fost declarată a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii

Ana-Maria Brânză

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

După ce a fost desemnată a cincea oară cea mai buna spadasină din lume, Ana-Maria a decis că este momentul să se retragă din sportul de

performanță care a consacrat-o: "Se pare că se încheie. Peste 20 de ani petrecuți în sala de scrimă. A fost ultima competiție pentru mine. Credeam că sunt pregătită pentru momentul ăsta, pentru că nu simt să merg mai departe. Asta a fost și cumva cred că din copilărie, mi-am promis că o să simt momentul în care să mă opresc. E momentul, acest moment a venit, știu treaba asta, nu mai am motivație să merg mai departe."
, a povestit Ana-Maria Brânză, pe canalul ei de Youtube.

Ana-Maria Brânză a făcut scrimă timp de 20 de ani

Ana-Maria Brânză

[Sursa foto: Instagram]

Ana-Maria Brânză, recunoscătoare pentru cei care au sprijinit-o pe tot parcursul carierei

Ana-Maria Brânză a făcut anunțul retragerii cu ochii în lacrimi, însă nu a uitat să le mulțumească celor care i-au fost alături în cei 20 de ani de carieră. Spadasina le-a promis celor de acasă că le pregătește câteva surprize pentru perioada următoare, pentru că de acum începe o nouă viață, în afara sălii de scrimă: "Țin să vă

mulțumesc tuturor pentru sprijin, tuturor oamenilor cu care am colaborat de-a lungul timpului, oamenii cu care am crescut, cu care am făcut echipă, începând de la federație, Clubul Sportiv al Armatei Steaua, COSR, toți oamenii care au fost implicați în povestea asta și sper să scriem povești frumoase pentru sportivii români.

Citeste si: Ana Maria Popescu aduce prima medalie a României la JO 2021. Românca este vicecampioană olimpică la spadă. „Este un argint cât un aur!”

Vă iubesc pe toți și vă mulțumesc, mai ales vouă, care sunteți pe social media și ați fost alături de mine, atunci când s-a terminat cu medalie, dar mai ales atunci când am dat nuca-n perete, de la începutul competiției. Sper să rămâneți alături de mine, pentru că s-a încheiat un capitol din viața mea, dar cu siguranță vor urma alte surprize. Mă duc să termin de plâns.", a încheiat Ana-Maria Brânză.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies