Vedete

Spaima vietii pentru fratele lui Nicolae Guta! Centrul REMAT din Petrosani al lui Orian a luat foc

Fratele lui Nicolae Guta din Petrosani este supranumit "regele fierului vechi" din Valea Jiului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Spaima vietii pentru fratele lui Nicolae Guta! Centrul REMAT din Petrosani al lui Orian a luat focicon photo

Pe langa Samir, decedat in ianuarie 2013 din cauza unui cancer de piele, Nicolae Guta mai are la Petrosani un frate, pe Orian Comanescu, supranumit "regele fierului vechi" din Valea Jiului. Devenit celebru dupa ce a cumparat de la Primaria Aninoasa intreaga platforma miniera din oras (150 de tone), Orian a traversat un moment de cumpana in 2012, cand Centrul REMAT detinut de afacerist in Petrosani era sa ia foc in intregime, dupa ce cativa muncitori neatenti au aprins cateva cauciucuri si le-au lasat apoi de izbeliste.

"Ajunsi la fata locului am constatat ca ard doua vagoane cu resturi rezultate din dezmembrari. Cauza incendiului a fost folosirea surse de caldura in apropierea materialelor combustibile”, a declarat atunci Adrian Avram, comandatul Detasamentului de Pompieri Petrosani, pentru publicatia "Cronica Vaii Jiului". 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune