Speak, confesiune catre Adelina Pestritu si parintii lui: "Imi pare rau!" Uite ce s-a intamplat

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereCu toţii ajungem la un punct în care conştientizăm că, în goana nebună a vieţii de zi cu zi, în care punem pe primul plan cariera, banii şi grijile imediate, am uitat de ceea ce este cu adevărat important: familia, prietenii şi persoana iubită. E momentul în care ne întoarcem sufletul şi privirea către cei mai importanţi oameni din viaţa noastră şi ne cerem iertare.

HaHaHa Production şi Cat Music prezintă „Îmi pare rău” - cel mai recent single al lui Speak, lansat alături de Alex Velea si DOC.

„Îmi pare rău” ia forma unei confesiuni muzicale, în care artistul îşi exprimă regretul pentru faptul că nu a fost tot timpul prezent alături de oamenii cei mai însemnaţi din viaţa sa şi a ajuns sa piarda momente pe care nu le mai poate retrăi.

„Vreau să le mulţumesc tuturor persoanelor apropiate, familei, prietenilor şi iubitei mele pentru că mă suportă în fiecare zi şi pentru că mă iubesc aşa cum sunt, chiar dacă de multe ori fac greşeli. Să îţi ceri iertare când greşeşti este, după părerea mea, un lucru constructiv şi responsabil,” spune Speak.

Speak ne transmite faptul că nu trebuie să luăm acest gest ca pe un act de slăbiciune. A cere iertare este, dimpotrivă, un act de curaj care ne ajută să ne eliberăm de toate emoţiile negative şi să ne continuăm drumul împăcaţi.

Acest schimb de energie dintre artist şi public l-a inspirat pe Speak încă de la început, în 2010, cand s-a decis să pornească propriul proiect, lansând cateva remixuri care s-au bucurat de succes, iar cu ajutorul HaHaHa Production îşi transformă pasiunea pentru muzică într-un job full time.

De-a lungul timpului, artistul a lansat mai multe single-uri pline de inspiraţie: “Pradă de război”, în colaborare cu Brighi si Cabron, urmat de “Beat dimineaţa” şi “Căutător de fericire”, alături de Pavel Bartoş, in 2013. În februarie 2014 a urmat hit-ul “Lasă-mă-mi place”, lansat împreună cu Raluka şi DOC, care a strâns peste 8 milioane de vizualizări pe Youtube, urmat de imnul „A lu’ Mamaia”, in colaborare cu Delia.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate