Speak, foc și pară pe internet după ce o revistă a divulgat câștigătorii Asia Express: „Meritați foarte multe degete mijlocii”

Speak a spus pe Instastory că două reviste tabloide care fac parte din același trust au divulgat cine va câștiga finala Asia Express.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Speak a transmis un mesaj tranșant pe contul lui de Instagram revistelor cu care a lucrat la întoarcerea din Asia. Artistul a declarat pe Instastory că cele două reviste pentru care a acordat interviuri și a făcut ședințe foto.

Citeste si: Ce a spus Speak despre câștigătorii Asia Express? "Sorin Bontea și Fodor sunt..."

Speak, foc și pară pe internet după ce o revistă a divulgat marele câștigător Asia Express: „Meritați foarte multe degete mijlocii”

Se pare că în timpul interviurilor unul dintre cei patru finaliști au divulgat care va fi câștigătorul și jurnalișii nu s-au putut abține să nu spună mai departe.

fara descriere

Cântărețul s-a arătat foarte deranjat de gestul jurnaliștilor și a promis că data viitare nu va mai răspunde crerilor de a acorda interviuri.

Citeste si: Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Expres! Prima reacție a Ștefaniei și a lui Speak după ce au pierdut marele premiu la doar un pas distanță

Citeste si: Speak a trait senzatii tari la mare, de 1 mai! De cateva zile presa vuieste ca ar avea o noua relatie! Iata ce reactie a avut artistul dupa ce s-a zvonit ca are o noua iubita!

fara descriere

„Acum că s-a terminat, vreau să mulțumesc revistei Unica și revistei Viva și celorlalte reviste din trusturi, care au dat o dovadă foarte mare de fairplay, de jurnaliști. Jurnaliști cu care noi am lucrat și pentru care am făcut niște ședințe foto. Puteam să facem pentru alte reviste foto, dar am făcut pentru ei. Au dat anunțul cine a câștigat Asia Express. Mi se pare penibil ceea ce ați făcut și trebuie să vă gândiți că altă dată când o să apelați la noi o să vă răspundem cu aceeași promptitudine și cu același fairplay. Vă mulțumim frumos!”, a spus Speak.
Mi se pare lipsă de respect, pentru echipă în primul rând. 200 de oameni au muncit acolo. Vizavi de cei din trust care au cheltuit niște milioane bune, vizazi de fanii adevărați care s-au uitat și care poate nu voiau să afle. Din partea lor, a echipei, a oamenilor de acasă și a tuturor fanilor ai acestei emisiuni și ai oamenilor care au muncit, meritați foarte multe degete mijlocii. Vă pupăm și nu vă apreciem, ca să știți.”, a spus Speak pe contul său de Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate