Speak si Libelula si-au facut de cap in club! Cei doi porumbei, surprinsi in ipostaze care spun totul despre relatia lor VIDEO EXCLUSIV

Relatia dintre Speak si frumoasa Libelula este, deja, de notorietate, cei doi formad unul dintre cele mai frumoase cupluri ale shobiz-ului romanesc. Si, ca un cuplu care se respecta, mai ales ca sunt “mondeni” amandoi, artistul si dansatoarea merg adeseori prin cluburile de fite pentru cateva momente de relaxare.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Speak si Libelula, frumoas alui iubita, au ales, intr-ua dintre serile trecute, sa se relaxeze intr-un club de pe malul lacului Herastrau, cei doi fiind insotiti de mai multi amici de-ai lor pentru ca noaptea sa fie, cu adevarat, memorabila.

Asa ca, de cum au ajuns acolo, Speak si Libelula au inceput sa se distreze. Ajutati de cate un pahar – nu cu apa minerala, asta e sigur – cei doi au fost nedezlipiti mai toata noaptea. De altfel, fiecare moment al serii era marcat de cate o atingere discreta, dar plina de senzualitate a Libelulei, dansatoarea povestindu-i, zambind atat de larg incat parea sa vrea sa faca reclama la pasta de dinti, partenerului ei lucruri care ii aduceau si acestuia zambete pe figura.
Si, chiar daca Speak nu parea sa fie in cea mai buna forma de pana acum, Libelula avea grija ca artistul sa simta la maximum atmosfera, ea dansad, zambindu-i si facandu-l sa se bucure de atingerile ei, la care raspudea cu cate un zambet furisat si inchinand paharul in cinstea ei, lipindu-se, la randul lui, de trupul de invidiat al focoasei brunete. Cu toate acestea, momentele lor de tandrete au fost, la un moment dat, intrerupte de o domnisoara care tinea usai sa vorbeasca ceva, probabil interesat, cu Libelula.

 

 

Si, spre nefericirea lui Speak, convestatia celor doua domnisoare s-a intins de-a lungul catorva minute in careartistul parea sa caute, din priviri, ceva pe tavan, fetele avand o discutie din care nu au lipsit zambetele de complezenta si gesturile teatrale fiind “la ordinea zilei”.
Intr-un final, Libelula a terminat conversatia “ca intre fete” si s-a intors la Spea, spre bucuria artistului care parea de-a dreptul nefericit ca bruneta nu ii acorda lui intreaga atentie.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate