Specialiștii sunt îngroziți. Ce creatură ciudată a pescuit un bărbat: ”Așa ceva nu mai există nicăieri”

Cercetătorii sunt șocați, după ce au văzut ce a putut să pescuiască un bărbat de sub ghețurile Antarcticii.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru


In articol:

Creatură descoperită de oamenii de știință
Creatură descoperită de oamenii de știință[Sursa foto: Facebook]

Creatura ciudată a fost prezentată în documentarul The Secrets of Antarctica, care a fost distribuit pe YouTube. Specialiștii sunt îngroziți, după ce au decoperit mai multe creaturi ciudate, ce par a fi extraterestre, sub ghețurile Antarcticii.

Creaturile marine, recent descoperite, sunt necunoscute. Experții încearcă să afle mai multe detalii despre creaturile marine găsite sub gheața din Antarctica. Cercetătorii spun că organismele respective sunt asemănătoare unor extratereștri, acestea fiind prezentate într-un documentar, The Secrets of Antarctica. Documentarul precizat poate fi găsit pe YouTube, acolo unde chiar de oamenii de știință l-au publicat.

Citeste si: Hipertensiunea provoacă forme grave de COVID-19! Cadrele medicale trag un semnal de alarmă

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Sfatul zilei, sâmbătă, 18 septembrie 2020! Nativii din zodia Vărsător, sfătuiți să se focuseze pe propria persoană!

Citeste si: Bilanț Covid-19, 18 septembrie! 48 de decese în ultimele 24 de ore

Ce ”minunății” au descoperit oamenii de știință

O echipă internațională de cercetători a avut o misiune în Antarctica, acolo unde cu tehnologia de ultimă generație au scanat fundul mării și au descoperit diferite forme ciudate de viață. Printre descoperirile făcute de experți s-au numărat crini de mare numiți crinoizi, care fuseseră văzuți doar înainte în înregistrările fosile. Omul de știință a povestit cum a găsit un păianjen de mare. Acesta crește cu picioare foarte mari, dar are un corp minuscul.

Specialiștii au mai descoperit o altă creatură interesantă, și anume bureții. Aceștia nu au sistem nervos sau digestiv și se hrănesc prin filtrarea apei prin porii lor.„Motivul este că platforma continentală a Antarcticii a fost izolată de restul planetei de mulți, mulți ani”, a declarat Dr. Dave Bowden. Păianjenul cu picioare mari și corp foarte mici-a intrigat cel mai tare pe cercetători. De altfel, cercetătorii din echipa internațională au descoperit și viermele anormal de mare.

Acesta este un păianjen de mare, care este unul dintre grupurile care intrigă în sistemul de grupuri din Antarctica, deoarece sunt mult mai diverse decât restul lumii, cresc foarte mult. Există o tendință în unele grupuri de a se înclina spre gigantism, practic toate sunt picioare, în esență nu există corp, este diferit de orice știm despre noi”, a mai spus Dr. Dave Bowden.

Creatură descoperită de oamenii de știință
Creatură descoperită de oamenii de știință[Sursa foto: Facebook]

Creatură descoperită de oamenii de știință
Creatură descoperită de oamenii de știință[Sursa foto: Facebook]

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Un preot din Brașov s-a stins din viață din cauza coronavirusului La câteva zile, fiul și soția bărbatului au murit și ei

Tânără, luată cu forța dintr-un mall din Arad. Fata a fost răpită de doi bărbați și o femeie

Dieta lui Helen Hunt, cu care a uluit planeta. Cum slăbește mâncând orice și fără să meargă la sală. Vedeta arată perfect la 60 de ani

Ce afaceri are, de fapt, primarul care și-a umilit fiica. Profit de aproape 3 miliarde în 2019

Sfatul zilei, sâmbătă, 18 septembrie 2020! Nativii din zodia Vărsător, sfătuiți să se focuseze pe propria persoană!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies