Stiri

Specialistul în astrologie, Ioan Burculeț, a prevăzut problema de sănătate a fostului premier? Incredibil, ce previziuni are în continuare pentru Mihai Tudose

Lovitură în lumea politică și nu numai! Fostul premier Mihai Tudose a ajuns marți după-amiaza la spital după ce a suferit un infarct.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Grava problemă de sănătate a politicianului fusese prezisă de specialistul Ioan Burculeț, care în previziunile sale pe această săptămână, și publicate pe Constelatia Destinului scrisese: ”Dincolo de toate aceste aspecte ale weekend-ului, evenimentele se vor succeda cu intesitate și lumea politicului va fi "zguduită" de trecerea cuiva în neființă, mai mult o personalitate din România va avea de suferit un incident independent de voința sa, accidentarea poate fi organică, adică disfuncționalitatea unei afecțiuni poate fi fatală pe nepusă masă!”.

Citeste si: UN NOU SERIAL MARCA WOWBIZ.RO! ”Detectivul de paranormal” dezleagă misterele din ultimele zile de viață ale Stelei Popescu ”A avut o criză respiratorie” Dezvăluiri stranii despre ce se întâmplă ACUM în cabina de la teatru VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Miracol la Iași! Ce se întâmplă cu icoanele Părintelui Iustin Pârvu ”Mă cutremur”

Citeste si: Astrologul Ioan Burculeț, previziune șocantă despre o persoană ”cu nume de rezonanță”: ”Poate să dispară efectiv”

După ce a aflat de problema de sănătate a fostului premier Mihai Tudose, care a fost dus de urgență la Spitalul CC Iliescu, după ce a suferit un infarct, Ioan Burculeț ne-a trimis previziunea sa pentru ce ar putea să se întâmple în continuare cu politicianul.

”Este o chestiune de justiție providențială și în cele din urmă starea lui de sănătate se va îmbunătăți, deși va trebui să mai urmeze unele tratamente de sprecialitate. Cum văd eu, unitatea medicală la care a fost dus, va fi un areal de protecție pentru fostul premier”, este previziunea specialistului Ioan Burculeț despre fostul premier Mihai Tudose.

Galerie foto