Vedete

Specialistul în astrologie, Ioan Burculeţ, aruncă bomba: Mariajul cu Valentina Pelinel nu va fi ultimul pentru Cristi Borcea! EXCLUSIV

Specialistul în astrologie, Ioan Burculeţ i-a realizat astrograma lui Cristi Borcea.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Cristi Borcea s-a căsătorit recent cu Valentina Pelinel, femeia cu care are deja un baiat şi de la care mai aşteaptă acum doi, blonda fiind însărcinată cu gemeni. Relaţiile amoroase ale lui Cristi Borcea au fost de multe ori în atenţia presei, fostul acţionar dinamovist, care a petrecut câţiva ani în închisoare, este la al treilea mariaj al său. Din primul, cu Mihaela Borcea are 3 copii, dintr-o relaţie extraconjugală cu o avocată, are un copil, din cea de-a doua căsătorie, cu Alina Vidican, are alţi doi copii, iar cu Valentina, are unul şi mai aşteaptă doi.

Recent, Cristi Borcea a mărturisit că-şi iubeşte enorm actuala soţie şi că e sigur că numărul mariajelor sale se va opri la Valentina.
Ei bine, specialistul Ioan Burculeţ, care i-a făcut lui Cristi Borcea o astrogramă complexă, îl contrazice pe afacerist. Previziunile lui Ioan Burculeţ le puteţi citi pe kfetele.ro şi pe blogul acestuia, Constelatia Destinului

”Din punct de vedere astrologic, configuraţia şi elementele specifice conform datei de naştere - 17 ianuarie 1970, Gorj, avem indicii clare despre potenţialul acestui nativ, pentru unii o persoană controversată, pentru ceilalţi mai puţin. Astrograma din momentul naşterii configurează şi evidenţiază în primul rând protecţia providenţială pe care acesta o are conform aspectelor şi poziţiilor dintre planete.
    Saturn avea să fie factorul declanşator care să aducă de-a lungul vieţii la un moment dat, o karmă care să aibă directă legătură cu banii, tranzacţiile, finanţele, posesiunile, bunurile materiale şi tot ce putea să activeze Universul în acest sector de activitate. De asemenea pierderile, la acest capitol şi încercările din partea destinului aveau să îşi pună amprenta, să îi aducă pierderi finainciare şi cum nimic nu este întâmplător, pierderile s-au evidenţiat de-a lungul vieţii vizibil.

Universul însă va veni de fiecare dată şi va echilibra situaţiile de viaţă din care Cristi Borcea, va trebui să înveţe câte ceva. Faptul că evenimentele care au dus la reţinerea şi privarea de libertate din cauza unor implicaţii financiare, confirmă încă o dată, că astrologia prin aspectele ei, poate independent de voinţa oricărui individ să ne conducă paşii, acolo unde nu am gândit că acesta o va face. 

Astrologul Ioan Burculeţ, despre Cristi Borcea: A fost implicat în fiecare relaţie a sa

Pe de altă parte conjuncţia Soare-Venus din momentul naşterii bine aspectate de celelalte planete, avea să aducă şi să evidenţieze mariajele, idilele dar şi capacitatea de a înţelege fiecare “lecţie de viaţă” în plan sentimental. Astfel întâlnirile, mariajele, idilele profunzimea ca formă de manifestare a iubirii, compasiunii, înţelegerii şi echilibrului pentru această persoană venusiană prin definiţie, chiar dacă aspectele se consumă în constelaţia Capricorn, semnul nativ, confereau implicare şi contur în capitolul relaţii.
Şi totuşi, dincolo de toate aceste aspecte care s-au consumat şi pentru viitor vor fi aprofundate cu mult discernământ, datorită prezenţei lui Mercur – potenţialul mental şi raţiunea – au făcut ca dincolo de aparenţele pentru unii imatură, pentru alţii normalitate, Cristi Borcea să privească cu responsabilitate, maturitate şi multă implicare fiecare uniune în parte şi de asemenea fiecare moment al despărţirilor dictate de Universul în sine. Pentru că dincolo de toate formele de manifestare responsabilitatea se observă din astrograma.

Un alt aspect important şi care avea să evidenţieze nonconformismul în planul sentimental pe care puţini dintre noi sunt capabili să îl exteriorizeze atât de bine fără a pune accentul pe sintagmă “ce cred ceilalţi despre mine?”, au contribuit la popularitatea din planul relaţional şi parteneriate în general, indiferent de natura acestora! Libertatea de mişcare, ideile avangardiste despre cuplu, uniune, latură sentimentală, definesc de asemenea personalitatea echilibrată pentru acest nativ, conferită de Univers şi aspectele astrogramei! De aici aveau să intervină polemicile, discuţiile din exteriorul lui Cristi Borcea şi judecata venită din prisma celorlalţi în raporturile şi relaţiile socio-umane.

Astrologul Ioan Burculeţ, despre Cristi Borcea: ”Idilele şi mariajele nu se vor încheia în acest punct”

Fiecare idilă şi poveste de dragoste, aveau să evidenţieze câte o caracteristică esenţială. Faptul că evenimentele şi acţiunile din punct de vedere sentimental aveau loc când nu se aştepta nimeni, ad-hoc în circumstanţe în care nativul în sine nu se aştepta şi nu vorbim despre hazard, erau formele manifestării planetei Uranus în constelaţia Balanţa. 

 
Deşi la prima vedere totul pare bizar şi de neînţeles pentru oamenii de rând şi nu numai, totuşi în planul sentimental, turnurile, evenimentele neobişnuite care îl caracterizează pe Cristi Borcea, sunt elemente care certifică cele 3 mariaje şi cei 7 copii. Anul astrologic în curs evidenţiindu-se din a doua jumătate a lunii octombrie 2017 şi până în prezent în care elementul de procreere era normalitate, iată cum din acest punct de vedere, avea să confere aşteptarea celui de al 8-lea copil (n.r. de fapt doi, Valentina Pelinel fiind însărcinată cu gemeni)

O normalitate din punct de vedere astrologic care confirmă clar faptul că Universul la un moment dat aici şi acum, pur şi simplu, focusează energia la o anumită oră şi preconfigurează un destin pentru fiecare dintre noi! În cazul de faţă, relaţiile şi mariajele lui Cristi Borcea sunt normalitate ca formă de exprimare a personalităţii şi configuraţie astrologica în sine.
Astfel, popularitatea care este conferită de Lună la momentul naşterii şi pe care nativul o va avea pe întreg parcursul evolutiv, faptul că mediul managerial este stăpânit cu un pragmatism şi raţionament bine focusate de către Univers, evidenţiază calităţile de bun manager, confirmă uniunile din planul asociativităţii sentimentale şi nu în ultimul rând astrograma lui Cristi Borcea! Cu toate că idilele şi mariajele nu se vor încheia în acest punct. Şi totuşi după ce vor fi experimentate lecţiile de viaţă şi vor fi trăite, destinul va conferi acea nuanţa de echilibru, maturitate şi responsabilitate care îl caracterizează pe Cristi Borcea în toate direcţiile şi pe toate planurile. În acel moment va veni şi echilibrul din punct de vedere sentimental.  

Galerie foto