Spectacol absolut la Românii au talent! Trupa JumpPlus World i-a lăsat mască pe jurați. Andra: „Suntem la al 11-lea sezon și vedem numere care ne uimesc”

Moment spectaculos la Românii au talent cu trupa JumpPlus World!

Trupa JumpPlus World, spectacol la Românii au talent
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Spectacol total la Românii au talent în cea de-a treia ediție din sezonul 11. Trupa JumpPlus World i-a impresionat pe cei patru jurați cu momentul lor.

Moment inedit la Românii au talent cu trupa JumpPlus World

Surorile Kata și din Ungaria și Steven din Franța formează trupa Trupa JumpPlus World și au venit la Românii au talent pentru a prezenta un număr special cu coarda de sărit. Cei trei au avut spectacole în aproximativ 80 de țări din lume, inclusiv în cadrul Cirque du Soleil, și sunt hotărâți să-i lase cu gura căscată pe Andra, Alexandra, Florin Călinescu și Smiley.

Citeste si: Victoria Roibu, străbunica de 87 de ani, moment emoționant pe scena Românii au Talent, sezonul 11! Florin Călinescu: „Mi-aș dori să am o străbunică ca dumneavoastră”

Ei au reușit să se califice în următoarea etapă cu trei da „Da”, după ce au cucerit juriul Românii au talent cu aptitudinile lor. Smiley a avut numai cuvinte de laudă și apreciere pentru cei trei membri JumpPlus World.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Trupa JumpPlus World, spectacol la Românii au talent

„Extraordinar! Asta e ceva..Doamne! Sunteți excepționali, aveti o condiție fizică de invidiat. Fetele au și fund de oțel, sar și din fund. Aveți un zâmbet și o voie bună molipsitoare. M-am entuziasmat doar privindu-vă. Mi se pare greu ceea ce faceți. Vă aplaud!”, a spus Smiley.

Trupa JumpPlus World, spectacol la Românii au talent

Andra: „Suntem la al 11-lea sezon și vedem numere care ne uimesc”

Andra este impresionată de de faptul că un obiect obișnuit cum este corda de sărit poate fi folosit pentru un adevărat spectacol. „Genul ăsta de număr este genul acela neașteptat. Ei au venit cu banala coardă de sărit, cu care săream și noi când eram copii sau pe care o folosim la sală când facem sport și au creat un moment mega spectaculos în jurul acestei corzii. Iată că suntem la al 11-lea sezon și vedem numere care ne uimesc”, a spus jurata.

Citeste si: Alyn Arhire, balerinul preferat al lui Mihai Petre, a urcat din nou pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11!

Alexandra: Ați făcut super spectacol. Ati avut o energie debordantă! Mi-a plăcut mult ce ne-ați propus.

Trupa JumpPlus World, spectacol la Românii au talent

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Victoria Roibu, străbunica de 87 de ani, moment emoționant pe scena Românii au Talent, sezonul 11! Florin Călinescu: „Mi-aș dori să am o străbunică ca dumneavoastră”

Costin Pity, număr de acrobație surprinzător la Românii au Talent, sezonul 11! Andi Moisescu: ”Dacă nu eram în fața unui ecran, mi-ar fi zburat mâna pe butonul auriu”

Ana Maria Bîțică, dans de excepție la Românii au Talent, sezonul 11! Tânăra a transmis un mesaj puternic prin dansul său

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Tragedia zilei în România! Doliu imens de 8 martie! A murit în urmă cu câteva momente

Nu combinați brânza cu aceste medicamente! Vă poate crește tensiunea arterială până la moarte! Nutriționistul Lygia Alexandrescu avertizează

Istoria secretă. Bombe atomice lângă România. Vecinii, la un pas să devină putere nucleară

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies