Spectacol total în satul Vioricăi Dăncilă! Localnicii fac baie noaptea la lumina farurilor în locul numit ”Băile Dăncilă” VIDEO EXCLUSIV

Premierul Viorica Dăncilă și-a făcut nunta, acum trei decenii, în satul doljean Hoarca, acolo de unde se trage soțul ei, Cristinel.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Premierul Viorica Dăncilă și-a făcut nunta, acum trei decenii, în satul doljean Hoarca, acolo de unde se trage soțul ei, Cristinel. Născută la Roșiorii de Vede, Viorica Dăncilă (55 de ani) a făcut nunta cu soțul Cristinel chiar înainte de Revoluția din decembrie 1989, în satul acestuia, Hoarca, din comuna doljeană Giurgița (44 km distanță de Craiova).

Citeste si: Soţia lui Alexandru Cumpănaşu a picat un examen de expert în Guvern, deşi a fost consilier pentru trei premieri! Vezi ce notă a obţinut frumoasa Simona!

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, declarație șocantă după ce a suferit un preinfarct! ”Am luat o decizie radicală pentru mine și sănătatea mea”

Astăzi, în Bistrețul Nou, noua denumire a satului Hoarca, lumea se distrează cum poate, iar tineretul o face chiar bine. 

fara descriere

Dacă acum câteva săptămâni, când temperaturile erau ridicate, localnicii au improvizat o piscină în bena unei furgonete, zilele trecute sătenii din Hoarca s-au filmat în mijlocul unei petreceri ca-n filme, desfășurată la lumina farurilor și garnisită cu grătare și bere din belșug.

Citește CONTINUAREA pe știrilekanald.ro!

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate