„Sper să fie mândru de mine” Alin Gabriel Matei, cu gândul la Petrică Mîțu Stoian, după ce a luat BAC-ul

Fiul de suflet al regretatului artist a luat cu brio BAC-ul, iar acum așteaptă să intre la Facultatea e Muzică.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Petrică Mîțu Stoian a fost, fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați și respectați interpreți de muzică populară. Iubea nemărginit copiii, însă viața nu i-a dat și urmași, așa că ori de câte ori vedea un copil înzestrat cu darul de a cânta, îl lua sub aripa sa.

Este cazul lui Alin Gabriel Matei care l-a impresionat profund pe regretatul solist și căruia i-a șlefuit talentul, acum fiind considerat una dintre marile speranțe ale muzicii populare.

Tânărul, care doar ce a împlinit 19 ani, a terminat liceul și, bineînțeles, a dat și Bacalaureatul, numit și „examenul maturității”. Ei bine, emoțiile l-au copleșit ca și pe ceilalți colegi ai săi, iar gândul i-a fot în permanență la maestrul său, Petrică Mîțu Stoian pe care nu și-a dori nici măcar o secundă să-l dezamăgească. 

Alin Gabriel Matei și Petrică Mîțu Stoian

Alin Gabriel Matei și Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Alin Gabriel Matei: „Sper să fie mândru de mine” 

Tânărul de 19 ani și Petrică Mîțu Stoian erau de nedespărțit și vorbeau zilnic. După moartea regretatului artist, lui Alin Gabriel i-au rămas dor amintirile și dorința e a nu-și dezamăgi maestrul. Nu a avut timp să se pregătească pentru BAC așa cum și-ar fi dorit, căci a avut multe spectacole, însă a reușit să obțină o medie frumușică și speră doar ca interpretul de muzică populară să-l vadă de acolo de Sus și să

fie mândru de el. 

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Ce se întâmplă la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian, după 5 luni! Fiul de suflet al artistului a rămas uimit: „Mă trece un fior când merg pe acolo”

„A fost destul de simplu la Bacalaureat. Normal că l-am luat. Nu am spus nimănui nota pe care am luat-o, nu o voi spune niciodată. Media este sub 9. Dar totuși sper să fie (Petrică Mîțu Stoian, n. red.) mândru de mine. Am avut și cântări, am fost la spectacole, nu pot să spun că m-am pregătit enorm de mult. Dar e o notă bunicică, nu mă pot plânge”, a explicat Alin Gabriel Matei pentru Fanatik.ro.

Alin Gabriel Matei și Petrică Mîțu Stoian

Alin Gabriel Matei și Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Alin Gabriel Matei are deja și planul pentru facultate. El este convins că va intra la Facultatea de Muzică și îi va duce „moștenirea” lui Petrică Mîțu Stoian mai departe. Totodată, el lucrează în prezent deja la primul său album alături de Nicolae Botgros, un mare artist. 

Citeste si: Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea despre Niculina Stoican! Ce relație are, de fapt, cu interpreta de muzică populară: "Sunt niște lucruri mai delicate"

„Urmează Facultatea de Muzică. Acolo se intră pe bază de dosar și de aptitudini. Nu am deloc emoții. Sunt sigur că voi fi admis la canto, acolo unde îmi doresc.(...)

Chiar acum am ieșit din studioul de înregistrări. Mă pregătesc ca, în această toamnă, să lansez albumul meu. Voi cânta alături de lăutarii și de maestrul Nicolae Botgros. Toate sunt melodiile din repertoriul meu, sunt compuse de mine. Trebuie să recunosc, se întâmplă lucruri frumoase pentru mine”, a mai spus, încrezător, tânărul pentru sursa menționată anterior.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV. Cum se descurcă Alin Gabriel Matei cu școala și spectacolele, în același timp. Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mărturisiri inedite

EXCLUSIV. Alin Gabriel Matei a mers la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian, la trei luni de la moartea acestuia. Dacă ar putea, i-ar transmite un ultim mesaj: ”Nu acolo trebuia să...

Amintirea lui Petrică Mîțu Stoian bântuie clinica unde artistul se tratase post-covid. Cu ce se confruntă reprezentanții unității după moartea fulgerătoare a artistului

4 zodii vor avea de luat decizii grele mâine. Astrele sunt alături de ei

Anunțul CUMPLIT despre Florin Busuioc. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul PRO TV

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Cum scapi de amenda pentru parcare în București. Ce trebuie să știi

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies