”Spintecătoarea de la morgă”, mesaj cutremurător, la 5 ani de la moartea ființei dragi! ”Voi trece azi pe la tine să mai povestim”

Mihaela a transmis un mesaj emoționant, la cinci ani de la moartea lui Seth, patrupedul ei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Mihaela a transmis un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare. Au trecut cinci ani de când Seth, câinele ei, a murit. ”Spintecătoarei de la morgă” îi este dor de ființa care, acum, a rămas doar în suflet.

Citeste si: Fratele lui Mirel Rădoi a încercat să se sinucidă! Mihai Nicușor s-a aruncat de la etajul al patrulea

"Au trecut 5 ani de când te-am pierdut Seth... te văd zilnic tatuat pe mana mea. Îmi este şi frică să mă uit în ochii tăi, după 5 ani abia acum am reuşit şi deschid videourile cu tine. Aveam vise mari alături de tine... s-au dus naibii toate... voi trece azi pe la tine să mai povestim... iartă-mă că nu vin des dar tu Bastet şi Boby îmi luaţi toata puterea.... când va stiu in pamant. Sunteti doar nişte animale pentru unii, dar pentru mine aţi fost mai mult decât oamenii! Să stiţi că eu va iubesc mult! 11 februarie... zi de rahat!", a scris Mihaela pe rețelele de socializare.

Citeste si: Doliu în lumea filmului! Un actor cunoscut a murit. Jucase în filme celebre

Mihaela a devenit celebră în 2008, când era studentă la medicină, şi a primit porecla de “Spintecătoarea de la morgă”. După câţiva ani, ea a părăsit oraşul natal, Petroşani, şi s-a mutat în Bucureşti. Bruneta a decis atunci că este momentul să-şi mărească veniturile. Astfel, “Michelle” a început să facă bani din videochat. În prezent, ea a renunţat la vechea meserie şi a devenit instructor de fitness si este o activista cunoscuta pentru drepturile animalelor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: