Spovedania amara a lui Serban Ionescu! A facut-o praf pe Magda Catone: "Mi-a otravit sufletul si inima, ma vrea mort, e razbunatoare, ma raneste zilnic!"

Serban Ionescu a vrut sa fie cat se poate de clar atunci cand a spus ca este pregatit pentru divort.

Distribuie pe:

 

El a trimis in primavara acestui an o scrisoare catre presa in care argumenta motivele pentru care vrea sa fie un barbat liber. Actorul o acuza atunci pe sotia sa, Magda Catone, de infidelitate si marturisea ca femeia pe care a iubit-o cu tot sufletul odata atunci ii otravea sufletul si inima. Ba mai mult, maestrul spunea prin acea scrisoare ca actrita s-a saturat de el bolnav si ca l-ar prefera mort.

"Din pacate nu am gasit in sotia mea Magda Catone un partener dornic sa-mi sufle optimismul vital, ci imi arata zilnic neputinta mea de parca dorinta acesteia ar fi sa ma sting pentru a scapa de o povara. Atitudinea este una de indiferenta, se pare ca neputinta mea o oboseste. Prin urmare, acum sunt sigur ca viata dubla a sotie mele dureaza de multa vreme fapt ce mi-a otravit sufletul si inima, singurele care inca reactionau la stimuli si care ma faceau sa uit de neputinta trupeasca" scria atunci Serban Ionescu in scrisoarea pe care a dat-o presei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate