Spune-mi ce haine porti ca sa iti spun cine esti! Ce dezvaluie imbracamintea despre personalitatea ta

Nu numai hainele pe care le poarta zi de zi, ci si garderoba unei femei spune multe despre personalitatea ei.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereHaine nepurtate de mai bine de un an, jeansi peste jeansi si tricourile vechi ale fostilor iubiti pot dezvalui felul de a fi al femeii si, mai ales, temerile pe care si le ascunde.

Tracy DiNunzio este CEO si fondator al afacerii Tradesy din SUA, prin care milioane de femei au scapat de hainele nepurtate de ani din garderoba si s-au innoit cu obiecte vestimenare de bun gust. Intr-un interviu acordat editiei americane a revistei “Marie Claire”, Tracy DiNunzio atrage atentia ca sunt multe lucruri pe care le poti afla despre o femeie daca te uiti in dulapul ei. Sunt trasaturi de caracter si temeri emotionale care pot fi descoperite analizand garderoba unei femei, care – mai ales pentru barbati – poate oferi multe indicii utile in relatie despre personalitatea femeii.

Haine pline cu logo-uri in dulap

Daca foarte multe haine din garderoba au logo-uri la vedere pe ele poate fi un indiciu asupra faptului ca femeia care le poarta incearca sa-si ascunda adevarata identitate. Evident, nu se refera la faptul ca ar avea cinci pasapoarte cu nume false, ci ca ii este teama sa fie ea, insasi, naturala si fara masti, in fata celorlalti.

“Femeia care poarta multe logo-uri vrea sa controleze ceea ce vad ceilalt vizavi de ea. Practic, ea controleaza ceea ce lasa la vedere despre ea, insasi, adica foarte putin, si vrea sa ia ochii lumii prin logo-urile evidente care impanzesc hainele ei”, explica Tracy DiNunzio. Este, de fapt, o forma de a te ascunde pe tine, insati.

Dulap plin de haine nepurtate si vechi

Un dulap plin de haine vechi care nu au mai fost purtate de vreme buna arata ca femeia care le detine intampina dificultati in a lasa trecutul in spate. “Gramada de haine vechi si nepurtate reprezinta refuzul de a lasa trecutul sa ramana unde ii este locul: in trecut. Poate fi vorba si de o mama care nu arunca hainele de bebelus ale copilului care a crescut deja, dar si femei care sunt nostalgice dupa o anumita perioada de timp si care se agata de trecut prin hainele vechi. Astfel de persoane tind sa aiba o personalitate anxioasa si prefera, deseori, sa traiasca in trecut si nu in prezent”, spune DiNunzio.

Citeste aici mai mult!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate