Stana Izbaşa i-a şocat pe invitaţii la o nuntă! Vezi cum a ieşit dintr-o sferă albă, învăluită în fum!

Stana Izbaşa i-a şocat pe invitaţii la o nuntă care a avut loc la Târgu-Jiu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Stana Izbaşa i-a şocat pe invitaţii la o nuntă care s-a desfăşurat acum câteva zile, într-un restaurant din Târgu-Jiu. Celebra cântăreaţă de muzică de petrecere şi-a făcut o intrare spectaculoasă, care a surprins pe toată lumea. Doi băieţi îmbrăcaţi în costume de secol 18, cu veston şi peruci, au adus pe scena improvizată o sferă albă din mătase. 

Citeste si: Lovitură năucitoare pentru Stana Izbaşa! Celebra cântăreaţă de muzică de petrecere a pierdut procesul cu o firmă de asigurări!

Citeste si: Stana Izbaşa s-a împăcat cu Flore Baniciu, la trei ani după ce s-au despărţit? Vezi cum au fost filmaţi cei doi! VIDEO

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete o omagiază pe cântăreaţă: “Ea a fost frumoasă şi fără gene false, fără acid în buze, fără sprâncene tatuate”

Stana Izbaşa i-a şocat pe invitaţii la o nuntă. Au aplaudat minute în şir 

Imediat după ce s-a activat şi o instalaţie de fum, care a învăluit sfera, ei au tras de bucăţile sferei, din care  a ieşit Stana Izbaşa, îmbrăcată într-o superbă rochie roşie. Mirii şi invitaţii au aplaudat minute în şir acest moment, apoi Stana şi-a început recitalul. (vezi poze cu cea mai sexy cântăreaţă din Timişoara

fara descriere

Stana Izbaşa i-a şocat pe invitaţii la o nuntă: “Felicitări Zâna zânelor"  

“Felicitari Zana zanelor si frumoasa frumoaselor, ingerul ingerilor. Stana Izbasa, esti cea mai tare si frumoasa artista, cea mai minunata mereu cu un zambet minunat mereu tanara, emani numai fericire si clipe minunate celor din jurul tau chiar daca poate de multe ori sufletul ti-e foarte trist ,pentru noi veti fi nemuritoare ,te voi asculta si din mormant!!!Stima respect,pretuire si toata consideratia esti un inger trimis pe pamant oamenilor sa le incalzeasca sufletul si sa le minuneze viata!”, a scris un admirator al Stanei Izbaşa.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate