Starea de sanatate a lui Leo Iorga este in pericol: "Cluburile nu sunt aerisite"

Fostul solist al trupelor Compact, Cargo sau Pacifica a fost un fumator inrait, diagnosticat cu cancer pulmonar, si nu pare sa isi faca probleme de eventualele riscuri pe care si le asuma.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

 

fara descriere

Chiar daca ar trebui sa se fereasca de fum ca dracu' de tamaie, Leo Iorga nu se protejeaza si continua sa concerteze in spatii inchise si unde fumul este atat de gros incat il poti taia cu cutitul. Dupa ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, rezultatul a patru pachete de tigari pe care le fuma zilnic, rockerul nu vrea sa renunte la meserie si isi selecteaza pe cat poate, spatii cat mai mari pentru a canta. Din fericire, vocea nu i-a fost afectata.

 

„Încă mai ţin concerte în club. Asta mi-e meseria! Chiar pe 23 noiembrie am concert cu noua trupă. Când merg în club să mă distrez sau să cânt, evit, pe cât posibil, spaţiile mici. Mi-e foarte greu la alegerea recitalurilor în cluburi pentru că nu toate sunt aerisite. Din fericire, boala nu mi-a afectat gâtul, spre întristarea multora, deşi riscul era foarte mare. Am lucrat cu o echipă de medici excepţionali şi mă simt foarte bine”, a povestit Iorga pentru „ring”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate