WOW

Starea foarte grava a copiilor din accidentul de la Maneciu! Bebelusul de un an a intrat in coma si l-a luat elicopterul SMURD

In accidentul de la Maneciu, in care o soferita a accidentat doi copii si l-a ranit pe fiul ei din masina, elicopterul SMURD a trebuit sa intervina pentru bebelusul care nu parea sa aibe leziuni grave, dar a intrat in coma.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Starea foarte grava a copiilor din accidentul de la Maneciu! Bebelusul de un an a intrat in coma si l-a luat elicopterul SMURDicon photo

In dimineata zilei de marti, o soferita din Maneciu, Prahova, a acrosat doi copii care mergeau spre scoala si s-a izbit cu masina intr-un copac. Din primele cercetari rezulta ca cei doi copii au traversat strada printr-un loc nepermis.

Unul dintre copiii accidentati a intrat pe loc in coma, cel de-al doilea a suferit leziuni, dar este intr-o stare mai buna. Insa bebelusul din masina, in varsta de un an si jumatate, a suferit leziuni cranio- cerebrale si a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital. Bebelusul a intrat in coma. La Spitalul Bagdasar Arsenie sunt acum cei doi copii, cel de 11 ani si bebelusul soferitei, potrivit hotnews.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune